'Brak na prvu'

Saša odbila Bojanov sako kad joj je postalo hladno: 'Ne mogu trpjeti, ni hladnoću, ni nezadovoljstvo'

I dok neki parovi ne kriju sreću kada je riječ o sociološkom eksperimentu 'Brak na prvu' , drugi nisu baš zadovoljni izborom partnera.

thumbnail

Nakon ceremonije, Bojan i Saša imali su i prvo fotografiranje koje nije prošlo najromantičnije s obzirom na to da je mladoj smetala Bojanova ruka. Niti prvi ples nije bio iz snova, a Saša je tada priznala kako uopće nema emocije.

Bojan i Saša zajedno su proveli popodne, ali izgleda kako im se zvijezde jednostavno nisu poklopile. U jednom trenutku Saša se požalila kako joj je hladno te je zatražila svoju jaknu, a nakon što se Bojan ponudio da će joj dati svoju, 31-godišnjakinja je žustro odgovorila:

''Neću, hoću svoju košulju. Ona je u sobi, nije u Srbiji, razumiješ li me. Ne razumijem, trebam li se razboljeti. Hoću svoje stvari. Ne mogu trpjeti, niti hladnoću, ni emocionalno nezadovoljstvo, nemam kapacitet. Što prije želim upoznati samu sebe i izabrati za sebe emocionalnog partnera. Nažalost, smatram da to nije ovaj čovjek'', rekla je samouvjereno Saša.

Kako će se razvijati njihov odnos, ali i kako će ostali kandidati prihvatiti svoje partnere -ne propustite pogledati u novoj epizodi 'Braka na prvu' od 21.15 sati na RTL-u.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.