Tko se ne sjeća blagajnice Bibe? Ona i Martin sada su se susreli u 'San snova'

Glumica Ana Begić Tahiri i glumac Janko Rakoš ponovno su skupa u jednoj televizijskoj seriji .

Dizajn bez naslova - 2023-09-12T140019.382.jpg

Glumica Ana Begić Tahiri i glumac Janko Rakoš ponovno su skupa u jednoj televizijskoj seriji . Ovi dugogodišnji glumački kolege i televizijski ''supružnici'' sada se ponovno druže na setu RTL-ove nove serije 'San snova'. Likovi Bibe i Martina, ističu, prate ih vjerno sve ove godine, ali oni se svakog trenutka na setu sjećaju s osmijehom i brojnim uspomenama.

Ovo je prvi put da se Janko i ja srećemo nakon Bibinog svijeta, ali kao da se nikad nisu ni rastali. "Krećemo tamo gdje smo stali prije više od 15 godina! Janko i ja se od Bibinog svijeta nismo družili poslovno, iako je prijateljstvo ostalo zauvijek. Lijepo smo surađivali tada, lijepo surađujemo i sada", rekla je nedavno Ana. 

U dvanestoj epizodi dogodio se njihov prvi susret u seriji, a oboje vrlo karizmatični, zasigurno će svojim dosjetkama dati čar ovoj seriji. U novoj seriji Ana i Janko neće zaigrati supružnike, no njihovi će se putovi vrlo brzo preklopiti, ili bolje rečeno – zapetljati.

"Moja uloga u novoj seriji 'San snova' je uloga kondicijske trenerice jednog od nogometaša. Što se tiče naših likova - Zlatka i Brankice, brzo se dogodi netrpeljivost među njima, neki natjecateljski duh se između njih stvara, a kamo će ih to odvesti dalje - morat ćete čekati jesen!'', najavljuje Ana, dok Janko glumi policajca Zlatka - nepotkupljivog, dobrog policajca u najboljim godinama, koji živi u stanu svoje mame.

Seriju 'San snova' pogledajte od ponedjeljka do petka u 20.15 sati na platformi Voyo, a sve epizode serije dostupne su i na platformi Voyo, 24 sata prije prikazivanja na televiziji.