NIVES GLEDAJ U SERIJI 'SAN SNOVA' ' PRVI UZ VOYO

Nives Celzijus opet oduševila fanove: 'Ima celulita, ali ima i samopouzdanja'

Nives Celzijus gledat ćemo ove jeseni u seriji 'San snova'. A dok mi čekamo jesen, Nives uživa u odmoru od snimanja, a jedna od najljepših žena podijelila je fotografiju na kojoj tvrdi da ima celulit

nivesimila.jfif

Pjevačica, glumica, književnica i influenserica  Nives Celzijus ove jeseni glumit će i seriji 'San snova' koju ćemo od jeseni imati priliku gledati na RTL-u i na platformi Voyo, 24 sata prije prikazivanja na televiziji . Nives će glumiti svoju imenjakinju Nives, jednu od Kristininih prijateljica, a ime nije jedino to što sa svojim likom dijeli. Kako je otkrila i ranije u mnogim se situacijama poistovijetila s likom budući da se u seriji govori o životu nogometaša i svega što ih okružuje. I dok mi čekamo jesen, Nives se svojim pratiteljima pohvalila kako uživa u odmoru, ali otkrila je zanimljive detalje o sebi koje mnogi nisu ni primijetili.

Naime, Nives je objavila fotografiju u kupaćem kostimu, no istaknula kako ima i godina i celulita, ali i samopouzdanja.

Nives definitivno odlično izgleda za svoje godine, što su joj svi fanovi i potvrdili a neki su komentirali kako #je bolje da ljulja nego da žulja'. Nives se tako definitivno pridružila popisu slavih dama koje ponosno ističu svoje 'mane' i šire body positivity jer svaka žena je na svoj način lijepa.

Nives gledaj od ove jeseni u seriji 'San snova' na RTL i platformi Voyo, 24 sata prije prikazivanja na televiziji.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.