Rowenta uređaji za efikasno uklanjanje komaraca iz vašeg doma

Uporabom Ultimate Protect ventilatora rashladit ćete prostoriju i ukloniti komarce

Rowenta uređaji za efikasno uklanjanje komaraca iz vašeg doma

ROWENTA MOSQUITO PROTECT ventilator VU4210

Zahvaljujući smart kombinaciji rashlađivanja zraka i tekućine protiv komaraca, Ultimate Protect podni ventilator osigurava veću zaštitu od komaraca optimiziranom difuzijom zraka po cijeloj sobi. Ventilator je kompatibilan s većinom boćica protiv komaraca koje se mogu naći na tržištu, a pritom je tekućina može trajati tjednima,  ovisno o uporabi.

shimmer fallbackU isto vrijeme  proizvodi se snažan protok zraka pomoću 3 brzine i automatskom oscilacijom koja pruža ugodno rashlađivanje prostorije. Uz sve ovo  ventilator ima teleskopsku cijev kojoj lako možete podesiti visinu, te rešetku i zaštitu za djecu kako bi bila sigurna od moguće ozljede.

ROWENTA MOSQUITO PROTECT MN4010 

Ovaj izuzetno učinkoviti uređaj protiv komaraca ne troši kemijske dodatke ili mirise, nije samo siguran, već i ekološki prihvatljiv. Dinamičan hvatač komaraca  privlači komarce zbog svog UV LED svijetla i hvata ih kroz učinkovit sustav vakuuma kojeg stvara bezšumni ventilator. Učinkovit je protiv svih vrsta komaraca. Učinkovit je također i za Tigar vrste komaraca(Aedes) i Culex komarce.

shimmer fallbackOvaj uređaj za hvatanje komaraca je dugoročna investicija jer ne troši  kemijske dodatke. Troši samo 4W struje na sat. Siguran je za ljude i kućne ljubimce te čuva okoliš. Može se kupiti u svim Elipso prodavaonicama.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.