NE IZLAZE IZ MODE

Savršen dar za kolege i prijatelje: Predstavljamo najljepše domaće rokovnike za 2024.

Imaš prijateljicu ili kolegicu koja ne zna gdje joj je glava i zaista bi joj dobro došlo malo organizacije? Učini joj uslugu i za ovoj Božić pokloni joj rokovnik koji je ne samo da služi svrsi, nego i prelijepo izgleda

profimedia-0325490206.jpg
Foto: profimedia.hr

Vrijeme darivanja je tu i priznajemo da nije lako smiliti idealne poklone za sve drage nam osobe, a pri tom ostati unutar predviđenog budžeta. Ako želiš igrati na sigurno, odaberi poklon koji ima sve: lijepo izgleda i praktičan je. Na primjer, rokovnik je nešto što nikad ne izlazi iz mode.

Image
UVIJEK NAM TREBAJU

Do 5 eura: 25 šarmantnih sitnica iz Pepca za ljepši i topliji dom

Istina je da sad imamo stotinu mobilnih apklikacija za bolju organizaciju obaveza i života općenito, ali velika većina nas i dalje preferira klasičan način zapisivanja 'to do lista' i planiranja događanja – u posebnu bilježnicu. Dobar rokovnik ili planer doista olakšavaju život, zahvaljujući ovoj multipraktičnoj knjižici nećemo zaboraviti tetin rođendan ni termin kod zubara, na vrijeme ćemo se pripremiti za sastanak i u trgovini nabaviti sve s popisa za kupnju. Zato vjerujemo kako s takvim poklonom nećeš pogriješiti, bilo da daruješ najbolju prijateljicu, mamu, učiteljicu svog djeteta - ili samu sebe. Sastavili smo popis najljepših trendi rokovnika i planera za 2024. od kojih su svi redom 100 posto hrvatski proizvod:

Studio Letter rokovnik

Minimalistički rokovnik hrvatskog brenda Studio Letter dolazi sa personaliziranom porukom ili inicijalima na koricama. Ti biraš što će pisati na koricama i time daruješ jedinstven dar - rokovnik modernog i jednostavnog dizajna. Dolazi u dimenzijama A5, a izrađuje se od lanenih korica. 

Paper & Stuff rokovnik, 12,60 eur

Još jedan prekrasan ženski rokovnik domaćeg brenda koji također ima opciju peronalizirane poruke te odabira unutrašnjosti i boje spirale. Rokovnik ima pozlaćene kutove, džepić na prvoj stranici te kalendar za 2024.

Moj planer 2024, 15 eur

Kreativni planer čija je unutrašnjost, za lakše snalaženje, podijeljena po kategorijama, na primjer 'fitnes', 'posuđene stvari', 'proslave i događanja', 'planovi i projekti'. Također ga je moguće personalizirati izborom teksta na koricama, 3D slovima ili zlatnim inicijalima.

Planner Boutique planer, 15,99 eur

Još jedan krasan 'domaći' rokovnik savršen je za svaki dan jer je manjih dimenzija i stane u svaku žensku torbicu. Ženski rokovnik će biti s tobom 24/7 i postat će tvoja desna ruka za planiranje i organizaciju - apsolutno svega. Osim toga, napravljen je u bag light tehnologiji kako ne bi dodatno otežao tvoj torbu.

Nisha Notebooks dnevnik, 24,55 eur

Doista poseban personalizirani i ručno rađeni dnevnik koji je dizajniran u Hrvatskoj i napravljen je od 100% recikliranog smeđeg papira. Ovaj luksuzni dnevnik sa zlatnim detaljima nastao je s vizijom da "nas potiče da posvetimo vrijeme sebi, obratimo pozornost na sve ono lijepo što nas okružuje i da se osjećamo bolje."

POGLEDAJ VIDEO: VESNA STVARA POSEBAN NAKIT