Ako nabrajamo koja su to brza jela od mesa onda će redoslijed možda biti ovakav:
Rigatoni s junetinom
Pripremite ih tako da na tavu stavite glavicu luka, 3 češnja češnjaka, šalicu očišćenih zelenih maslina, 1/3 šalice crvene paprike. Dodajte mu 340 g junetine.
Pržite junetinu 10-ak min uz miješanje. Maknite meso, a u tavi popržite luk, origano, češnjak i začinite.
Skuhajte 340 g tjestenine rigatoni, dodajte žličicu origana, peršin, sol, papar
Na tjesteninu stavite umak i zagrijte. Pospite peršinom.
A to je tek vrh sante divnih i ukusnih specijaliteta koja nude i druga brza jela od mesa koja morate probati.
Tu su mesne okruglice s tjesteninom i šalšom pa kotleti s marelicama...
Šnicle od mljevenog mesa i brza piletina u umaku.
Za sva brza jela od mesa vrijedi se malo potruditi i pronaći recept za onaj koji vam se čini najbolji, a koji možda još uvijek niste pokušali pripremiti.
Bez obzira za se koja brza jela od mesa odlučite možete biti sigurni da će meso pripremljeno po receptima stručnjaka u kulinarstvu upiti sve sokove, arome, okuse i mirise začina i umaka koje koristite, te da će vaši gosti kao i vi sami uživati.