Ovdje se želimo probuditi

Šarmantan apartman na Mljetu s nevjerojatnim pogledom na more

Prekrasan apartman u potkrovlju u mjestu Sobra na Mljetu osvojio nas je na prvu, a ima šarmantan balkon i terasu s kojih se pruža nevjerojatan pogled

apartman-mljet.jpg
Foto: Airbnb

Nije tajna da posljednjih dana svako-toliko upalimo neku aplikaciju za rezervaciju smještaja na Jadranu u potrazi za savršenim apartmanom za odmor. Apartmana ima pregršt, no često su svi vrlo slični i ni po čemu se ne izdvajaju - zato posebno volimo one koji nas na prvu osvoje svojim šarmom i posebnošću, a upravo takav pronašle smo na Mljetu.

Image
U srcu Hvara

Stara kula na Hvaru jedinstven je apartman u kojem želimo provesti cijelo ljeto

Smješten u mjestašcu Sobra na Mljetu, do kojeg vozi trajektna linija s Pelješca, ovaj maleni apartman u potkrovlju oduševio nas je svojim interijerom, ali možda još i važnije - svojim balkonom i terasom, s kojih se pruža prekrasan pogled na Jadransko more.

Image
Foto: Airbnb
Image
Foto: Airbnb

Ovaj prekrasan apartman s četiri zvjezdice koji smo pronašle na Airbnb-u nudi dovoljno prostora za do tri osobe. Ima jednu spavaću sobu s bračnim krevetom i otvorenu galeriju iznad dnevne sobe s krevetom.

Image
Foto: Airbnb
Image
Foto: Airbnb
Image
Foto: Airbnb

Apartman ima jednu kupaonicu nadahnutu starinskim šarmom koja sadrži tuš i sušilo za kosu. Nudi potpuno opremljenu kuhinju, besplatni WiFi, satelitsku televiziju, klima uređaj, perilicu rublja, besplatno parkiralište i opremu za roštilj pored kuće.

Image
Foto: Airbnb
Image
Foto: Airbnb

Za jedno ćeš noćenje u ovom apartmanu morati izdvojiti 1.140 kuna, a od sredine kolovoza apartman je slobodan za rezervaciju.

Image
Foto: Airbnb

Nas je ovaj apartman osvojio na prvu i mogle bismo u njemu provesti cijelo ljeto, a ti?