Raj za sve ljubitelje čarolija: Zaviri u novootvoreni Harry Potter kafić u Budimpešti

Nezaobilazna lokacija za sve vještice, čarobnjake i one koji se tako osjećaju

Raj za sve ljubitelje čarolija: Zaviri u novootvoreni Harry Potter kafić u Budimpešti

"Ti si čarobnjak, Harry." Ove su riječi mladom čarobnjaku Harryju Potteru život promijenile iz temelja, a nedugo se zatim uputio u Hogwarts školu vještičarenja i čarobnjaštva, upoznao svoje najbolje prijatelje Rona i Hermionu i započeo svoju avanturu. 

Image

Lokacije na kojima je sniman Harry Potter, a koje možeš posjetiti


Brojni su fanovi, baš poput Harryja Pottera, od malena priželjkivali pismo iz Hogwartsa, a ako ti ga sova još uvijek nije donijela, ovaj nedavno otvoreni kafić u Budimpešti pružit će ti jednako iskustvo, pa ćeš se barem na tren osjećati kao da se nalaziš u Hogwartsu. 

Prvi kafić na temu Harryja Pottera u Budimpešti smjestio se u četvrti Óbuda pod nazivom Leteća metla, ili na mađarskom Repülő Seprű, a nudi sve ono o čemu ljubitelji mladog čarobnjaka sanjaju. 

Kada uđeš u ovaj čarobni kafić, prvo ćeš primijetiti ljude u uniformi Gryffindora, a dok ispijaš kavu, pivoslac ili neki od napitaka koji mijenjaju boju, primijetit ćeš i različite ukrase koje si mogla vidjeti i na filmovima: od odjeće, novina, zmajeva, sova, nestašnih vila pa sve do čarobnog štapića Albusa Dumbledorea i zlatne zvrčke.
Simpatični kafić idealno je mjesto i za djecu i za odrasle jer, osim što možeš naručiti fine napitke i specijalitete za jelo, ovdje se možeš okušati u različitim aktivnostima, poput izrade čarobnog štapića ili igranja metloboja. Osim toga, kafić nudi i brojne društvene igre i kvizove, što će samo još više začiniti tvoj boravak u njemu. Kafić je trenutno, samo za jedan kratak period, otvoren samo od četvrtka do nedjelje, od 12 do 21 sat, platiti se može samo gotovinom, a preporuča se i da unaprijed rezerviraš stol, kako bi bila sigurna da ćeš pronaći mjesto. 


Ovaj je čarobni kafić pravi mali raj za svakog ljubitelja Harryja Pottera, a u idućem posjetu Budimpešti neka ti on bude nezaobilazna destinacija.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.