Putopisno predavanje – Misteriozna Burma by Putoholičari

Dođite na na druženje u Vintage Industrial Bar u Zagrebu gdje će Putoholičari pričati o njihovoj azijskoj avanturi i putovanju u Burmu

Putopisno predavanje – Misteriozna Burma by Putoholičari

Ljetni vrt ove sezone prepun je avantura i avanturističkih priča. Putujete ili želite putovati te ujedno saznati neke sočne detalje što i kako se pripremiti i kako pojedina mjesta izgledaju i kako doskočiti tamošnjim pravilima, normama i svemu onome što nosi jedno ovakvo putovanje… saznajte u četvrtak 21. lipnja od 18:00 sati u Ljetnom vrtu Savske 160!

U ovoj epizodi poznati par putnika Branko i Iva (Putoholicari) pričat će nam o svom boravku u misterioznoj Burmi.


Image


Putovanje su započeli u Maleziji pa su skoknuli do susjednog Tajlanda, kako bi posjetili prijatelja sunarodnjaka i Međimurca, masterchefa Nikolu Lesara.

Nakon Bangkoka red je došao na pravu avanturu u susjednoj Burmi (Mijanmar), jednoj od najizoliranijih zemalja svijeta. Putoholičari će nam ispričati što zanimljivog nudi Burma, kako su igrali nogomet s Burmancima, zašto svi imaju pokvarene zube i žutu šminku na licu, I još mnogo toga što niste znali...

**************************************
TKO SU PUTOHOLIČARI? FB (https://goo.gl/CtChzb)
Dvoje velikih zaljubljenika u putovanja, Iva i Branko.

Njihova iskustva sa putovanjima počela su 2006. godine kada su odlučili vidjeti Tunis. Bilo je to njihovo prvo zajedničko putovanje, prvo putovanje avionom, prvo putovanje na drugi kontinent gdje se živi skroz drugačije nego smo naviknuti u Hrvatskoj, strah im je bio ogroman. Danas, nekoliko godina kasnije, nakon nekoliko stotina gradova i letova avionom, strah je nestao, ostale su samo lijepe uspomene i iščekivanja za novim putovanjima.

Obožavaju putovati, istraživati svijet, vidjet kako drugi ljudi žive, vole to organizirati sami i sa što manjim troškovima. Najbolje ćete ih upoznati kroz naša putovanja, putopise i fotke koje će vam predstaviti u četvrtak 21. lipnja u Vintage Gardenu.


Image


Dođite na putoOpisivanje u Ljetni vrt!

Prijavi se na event —> OVDJE

Tko: Putoholičari (Iva i Branko)

O čemu:  Misteriozna Burma

Datum: 21.06. 2018. (Četvrtak)

Vrijeme: 18:00h

Mjesto: Vintage Industrial Bar, Savska cesta 160, Zagreb

Ulaz: Besplatan