Znamo gdje ćemo na odmor

Pravi raj: Uvala na Lošinju s najljepšim ulazom u more na Jadranu

Uvala Čikat na Malom Lošinju, osim prekrasnih vila, krije i najljepši ulaz u more koji smo ikada vidjele

uvala-losinj.jpg
Foto: Instagram/timotej

Najdraže doba godine svih nas konačno je stiglo, a ako već i nismo odlučili gdje ćemo provesti ljeto, sada je krajnje vrijeme da se "bacimo" u istraživanje najljepših mjesta na našoj obali.

Image
Ljepote Jadrana

Kamen Brela - jesi li već bila na jednoj od najljepših plaža na Jadranu?

A jedno od takvih mjesta zasigurno je i kvarnerski otok Mali Lošinj, koji osim što nam je relativno blizu, nudi sve što nam je potrebno za kvalitetan odmor - kristalno čisto more, predivnu prirodu i mjesta koja definitivno vrijedi posjetiti.

Šarmantne uličice koje podsjećaju na Italiju, velik broj prekrasnih plaža i divne uvale - sve to ima ovaj otok u koji smo se na prvi pogled zaljubile. I ne samo to, ovaj otok krije i vjerojatno najljepši ulaz u more na cijelom Jadranu, ako ne i šire.

Riječ je o popularnim stepenicama koje smo u posljednje vrijeme sve češće viđali na Instagramu, a one se nalaze u lošinjskoj uvali Čikat, u sklopu prekrasne Ville Karolina.

Nekadašnja privatna rezidencija imala je vlastiti ulaz u more koji izgleda toliko prekrasno, a danas je dostupan baš svima - na ovim se stepenicama možeš sunčati, ali i stvoriti odlične fotografije za Instagram.

Ova predivna lokacija osvojila nas je na prvu i sada definitivno znamo gdje bi makar na jedan dan voljele svratiti na našoj obali, a prekrasnih mjesta doista ima gdje god se okreneš.