Ostanite u ljetnom raspoloženju

Ljeto može trajati koliko god želite bez obzira na obaveze.

Ostanite u ljetnom raspoloženju

Pravi ste ljetni tip! Obožavate sve oblike vodenih aktivnosti i rado biste ulovili još nekoliko dana za plivanje i sunčanje s obitelji?  Trebamo li vas podsjetiti da ljeto službeno još nije gotovo i da je kraj kolovoza najbolje vrijeme za uživanje u njemu? Kupanje, brčkanje u vodi, plivanje u bazenu s valovima, spuštanje niz adrenalinske tobogane, zapravo je najbolji način da s klincima proslavite početak nove školske godine… ili jednostavno na njega zaboravite! Aqualuna Terma Olimia ultimativni je obiteljski hit.


shimmer fallback


Giant Slide od ove je sezone novo pojačanje atraktivnim toboganima, među kojima se ističe King Kobra, još uvijek službeno najveći tobogan u Sloveniji. Mini klub King Kobra s veselim animacijskim sadržajima, tvrđava i dvorac u Aquadžungli, trampolini, proslave rođendana, svakodnevne zabave, lov na zlato… samo su neke od aktivnosti u kojima će uživati vaši klinci.


shimmer fallback


Zaboravite na aplikacije za vremensku prognozu

Kakvo će biti vrijeme, očekuje li vas kiša ili pljuskovi? U Termama Olimia ovo je posve nevažna činjenica. Ako vas vrijeme na bilo koji način iznenadi tu je  novootvoreni Family Wellness Termalija. U njemu ćete otkriti Termalija FAMILY FUN, novu monumentalnu oazu s unutarnjim i vanjskim bazenom, bazenom sa slapovima, amfiteatrom, mrežama i adrenalinskom stijenom za penjanje, FUN & SPLASH toboganima, interaktivnim igrama, konzolama, elektroničkom košarkom, interaktivnim tlom i 7D kinom. Mlade roditelje razveselit će inovativna igraonica OLILAND i BABY FUN svijet u kojem je bazen s pijeskom i vanjski bazen s posebnim jedrom kao zaštitom od sunca, a tu su posebni prostori za dojenje, previjanje, pripremu dječje hrane i odmor. U Termalija FAMILY FUN-u ljeto nema granica.


shimmer fallback


Termalija RELAX pružit će vam posve drugačiji doživljaj. Uživat ćete u blagodatima termalne vode, opuštajućoj moći sauna, posebno kreiranim masažama i tretmanima ljepote. Na ovom mjestu obiteljski wellness poprima novu dimenziju. Tu ćete otkriti novo mjesto za obiteljsko druženje i opuštanje…

Mjesto na kojem ste vi najvažniji…Tražite li mali predah od obitelji i djece, želite li se posvetiti samo sebi, opustiti se u dvoje i pripremiti se za stresnu jesenju svakodnevicu, odaberite oazu luksuza i relaksacije inspiriranu prekrasnim cvijetom crne orhideje. Wellness Orhidelia već devetu godinu s razlogom nosi titulu najboljeg wellnessa u Sloveniji. Pažljivo kreirani tretmani i sauna programi, jedinstven dizajn i mirna atmosfera pružit će vam toliko željeni odmor i mir i podariti vam pozitivnu energiju kako biste još dugo ostali u vedrom ljetnom raspoloženju.  


shimmer fallback


http://www.terme-olimia.com/hr
Facebook fan page Terme Olimia

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.