Najljepši izbor kovčega koji će uljepšati svako putovanje

Uz ove kovčege svako putovanje će biti ljepše

Najljepši izbor kovčega koji će uljepšati svako putovanje

Bez obzira na to putuješ li na bližu ili udaljenu destinaciju ovo ljeto, sigurne smo da ćeš ponijeti više stvari nego što ti je zapravo potrebno. Pri pakiranju nam se često javlja ono pitanje "A što ako..?", te smo onda sklone zamišljati scenarije u kojima će nam svaku večer trebati elegantna večernja haljina ili još jedan par onih lijepih, ali neudobnih štikli.

No, ne brini, nismo ovdje da kritiziramo tvoj izbor prtljage, svjesne smo da se niti jedna žena neće promijeniti po tom pitanju. No, kako bi tvoje potrebne i nepotrebne stvari tijekom putovanja bile sigurne potreban ti je dobar kovčeg za njih. Kako prepoznati i izabrati dobar, kvalitetan kovčeg? Lagano!

U samo tri koraka možeš provjeriti kvalitetu svakog kovčega:

1. Provjeri ručku na gornjem dijelu. Kada dižeš i spuštaš kovčeg ne bi trebala osjećati nikakvo klimanje ili pomicanje ručke. Ona mora biti čvrsta kako bi izdržala težinu stvari u kovčeg. 

2. Odluči želiš li mekani ili čvrsti kovčeg. Čvrsti plastični kovleg su možda praktičniji, no pri transportu pod velikom težinom oni mogu puknuti, a i teže ih je ugurati u prtljažnik ili pretince za prtljagu u drugim prijevoznim sredstvima.

3. Provjeri kotače. Ovo je možda najbitnija stavka s obzirom na to da nikako ne želiš da ti usred nepoznatog grada, dok su ti ruke pune drugih stvari, otpadne kotač na najvećoj putnoj uzdanici. Plastični kotači će se brže istrošiti i pokidati, no svakako provjeri postoji li opcija zamjene.

Sada kad si proučila osnovne klasifikacije kovčega slijedi najbitnija stavka - dizajn. Pripremile smo ti izbor najljepših kofera za kratka i duga putovanja.

Carpisa

Image


1.149 kn

Image


899 kn

Image


829 kn

Image


679 kn

Image


449 kn

Samsonite

Image


1.025 kn 

Image


1.402 kn

Image


2.087 kn 1.584 kn

American Tourister

Image


1.142 kn

Image


840 kn

Image


740 kn

Image


1.130 kn

MARCH15

Image


670 kn

Image


888 kn

Image


675 kn

Image


635 kn