Kućica u mjestu Sveti Jakov

Mala kućica na Malom Lošinju koja nas je osvojila na prvu

Minijaturna kućica u mjestu Sveti Jakov na Malom Lošinju ima sve što ti je potrebno za godišnji odmor - udaljena je od "civilizacije" i nalazi se samo 200 metara od mora

Zatanki
Foto: Airbnb

Većini nas nije potrebno mnogo, tek malena kućica s pogledom na more udaljena od očiju javnosti, u kojoj se možemo maksimalno opustiti i napuniti baterije. Samo zamisli - prva stvar koju vidiš kad se probudiš je plavo more okupano suncem, a prva jutarnja kava koju popiješ na terasi popraćena je zvukovima zrikavaca i mirisom mora.

Image
Za one željne privatnosti

Želimo ondje na odmor: Izolirana kuća na Korčuli s privatnom plažom

No to ne mora biti samo u tvojoj mašti, jer ova kućica koju smo pronašle na Airbnb-u ima sve to. Minijaturna kućica Zatanki u mjestu Sveti Jakov na Malom Lošinju ima sve što ti je potrebno za godišnji odmor iz snova i pravi je mali komadić raja skriven na našoj obali.

shimmer fallback
shimmer fallback
shimmer fallback

Smještena u blizini Nerezina na Malom Lošinju, ova kućica je od "civilizacije" udaljena tri kilometra, a sve oko nje vrvi prirodom. Velika prednost je i ta da je smještena na uzvisini, pa se s terase i prozora pruža fantastičan pogled na more, a plaža, na kojoj ćeš moći uživati u potpunoj privatnosti, udaljena je svega 200 metara nizbrdo.

shimmer fallback
shimmer fallback

Kućica je malena, a sastoji se od jedne prostorije u kojoj su smješteni bračni krevet i mala opremljena kuhinja te od malene kupaonice. Najveći "adut" ove kućice definitivno je terasa s koje se pruža prekrasan pogled, a na kojoj se nalaze ležaljke, stol i stolci te vanjska kuhinja s roštiljem. Okružena je prekrasnom okućnicom, a sa strane se nalaze stepenice koje vode na plažu te privatni parking smješten iza kuće.

shimmer fallback
shimmer fallback
shimmer fallback

Ova kućica idealna je za parove, a može primiti dvoje gostiju. Prvi slobodan termin za rezervaciju je 28. srpnja po cijeni od 1382 kuna za noćenje, a van sezone za jedno ćeš noćenje morati izdvojiti 623 kune.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.