Villa Nai 3.3

Luksuzni hotel pod zemljom na Dugom otoku - mjesto za odmor iz snova

Hotel čije je otvorenje najavio i Forbes magazin, uvrstivši ga među devet hotela iz snova na Mediteranu, destinacija je kao stvorena za odmor iz snova

dugiotok-hotel.jpg
Foto: Booking

Hrvatska je obala već godinama ljetna destinacija broj jedan, što za domaće, što za strane turiste, pa tako ni ova godina neće biti iznimka. A osim krajolika koji oduzima dah, Hrvatska se može pohvaliti i prekrasnim, luksuznim smještajem koji je kao stvoren za sve one koji žele odmor iz snova, a jedan se takav smještaj nalazi na Dugom otoku i uskoro će poželjeti dobrodošlicu prvim gostima.

Image
Pobjegni od svakodnevnih obaveza

Provedi vikend u Istri - pronašle smo savršene kuće za odmor

Riječ je o hotelu Villa Nai 3.3, hotelu sagrađenom "pod zemljom", smještenom u naselju Žman na Dugom otoku. Ovaj je hotel arhitektonsko i građevinsko postignuće iza kojeg stoji arhitekt Nikola Bašić, a njegovo je otvorenje najavio i Forbes magazin, uvrstivši ga među devet hotela iz snova na Mediteranu.

shimmer fallback
shimmer fallback

Hotel Villa Nai 3.3 sadrži pet deluxe soba i tri deluxe suita, od kojih svaka ima vlastiti izlaz na terasu, a ukupni smještajni kapacitet je do 16 osoba. Sve hotelske sobe sadrže TV ravnog ekrana, a vlastita je kupaonica opremljena kadom, sušilom za kosu i besplatnim kozmetičkim priborom.

shimmer fallback
shimmer fallback
shimmer fallback

Osim toga, u okviru hotela dostupan je spa centar, kao i fitness centar, a gostima su u objektu također na raspolaganju hidromasažna kada i sauna. U objektu se svakog jutra poslužuje à la carte doručak, a nudi i dva restorana - restoran 3.3 i restoran Grotta 11,000, koji su zaslužni za potpuno gurmansko iskustvo gostiju.

shimmer fallback

U sklopu hotela nalaze se dva bazena, bar i privatna plaža, a ideja samog smještaja je da gostima pruži najautentičniji kontakt s prirodom, budući da je smješten na deset hektara maslinika.

shimmer fallback
shimmer fallback
shimmer fallback

Villa Nai 3.3 u Žmanu na Dugom otoku svoja vrata 28. svibnja, a više informacija o rezervaciji smještaja i cijeni možeš pronaći na linku.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.