GASTRO VODIČ

Gdje jesti i što probati u Međimurju? Ovo su mjesta koja vrijedi posjetiti

Međimurska gibanica, čurke, meso 'z tiblice, turoš, kukuruzna zlevanka i sir z vrhnjom samo su neki od tradicionalnih međimurskih specijaliteta koje vrijedi probati

profimedia-0366275705.jpg
Foto: Profimedia.hr

Bistro Beška

Nedaleko od samog centra Čakovca, skriven od gradske vreve, smjestio se mali boutique bistro Beška koji odiše uistinu posebnim šarmom. Ova adresa savršen je izbor za sve one koji iznad svega cijene originalnost, a prekrasna terasa koja se nalazi unutar skrivenog dvorišta i pomno osmišljeni ambijent doprinose čaroliji ovog mjesta. Vrhunski kuhari u Beškoj stvaraju zanimljiva jela i slastice drugačijih i ne baš tako tradicionalnih okusa. Meni Beške temelji se na sezonskim i pomno odabranim namirnicama, a poslužuju i doručak te jako fine slastice. Neki od specijaliteta koji su se ove jeseni našli na njihovom jelovniku su domaće kobasice s kremom od krumpira, pogačice od krumpira s mesom 'z tiblice, punjene palačinke od buče te knedle od buče.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
4/6