GASTRO VODIČ

Gdje jesti i što probati u Međimurju? Ovo su mjesta koja vrijedi posjetiti

Međimurska gibanica, čurke, meso 'z tiblice, turoš, kukuruzna zlevanka i sir z vrhnjom samo su neki od tradicionalnih međimurskih specijaliteta koje vrijedi probati

profimedia-0366275705.jpg
Foto: Profimedia.hr

Mala hiža

Restoran Mala hiža sa svojom je vrhunskom gastronomskom ponudom jedan je od najpoznatijih međimurskih restorana, a za svoju je izvrsnost osvojio i brojne nagrade, kao i prestižno Michelin priznanje. Smješten u prekrasnom ambijentu i s ugodnom obiteljskom atmosferom, restoran se nalazi nedaleko od grada Čakovca i mjesto je koje bi svaki gurman trebao posjetiti. Mala hiža nudi isključivo tradicionalna međimurska jela, a njihova se kuhinja oslanja na sezonske namirnice iz bližeg okruženja. Osim autohtonih međimurskih jela, u restoranu nude i vrhunska hrvatska i strana vina.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa
3/6