Dašak New Yorka i čiste ženstvenosti

Osim uspješne glazbene karijere velik dio javnog djelovanja Maye Azucene usmjeren je na borbu za ženska prava.

Dašak New Yorka i čiste ženstvenosti

Maya Azucena, vrhunska pjevačica i dobitnica Grammyja, hrvatskoj je javnosti poznata prvenstveno zbog svoje suradnje s glazbenikom Gibonnijem. Ono što je možda manje poznato o ovoj talentiranoj mladoj dami iz New Yorka je da je osim uspješne glazbene karijere velik dio njezinog javnog djelovanja usmjeren na borbu za ženska prava.

Koliko je zahtjevno biti žena u današnje vrijeme slavna je Maya Azucena iskusila nebrojeno puta. Odrastajući u siromašnoj četvrti u Brooklynu, često je bila svjedokom nasilja i nepravde. Njezin neizmjeran talent, ogromna ambicija i nepokolebljiva volja ipak su je iščupali s ulica New Yorka te doveli na velike svjetske pozornice. I na kraju – takav ju je životni put učinio još boljom osobom pa  Maya koristi svaku priliku za promicanje ženskih prava i borbu protiv bilo kakve vrste diskriminacije. Opuštanje, zdravlje i briga o sebi ženama je danas često na zadnjem mjestu te je stoga i Maya objeručke prihvatila postati zaštitnim licem festivala La Femme, prvog festivala u regiji koji utjelovljuje upravo te vrijednosti. „Uz niz aktivnih radionica polaznice će imati priliku i malo „stati na loptu“. Počnite dan uz opuštajuću jogu i pozdrav suncu, poslušajte predavanja o osobnom razvoju i zdravoj prehrani, a pauze upotpunite wellness tretmanom koji će Vam biti na raspolaganju cijeli dan.“ dodao je direktor festivala.   

Maya je još jedna u nizu djevojaka iz javnog života koje su pružile podršku novom projektu posvećenom isključivo ženama.
La Femme festival pred žene postavlja jedan jedini zadatak – na nekoliko dana fokusirati se samo i jedino na sebe. Dnevne radionice iz područja plesa, fitnessa, ljepote, osobnog razvoja i zdravlja, cjelodnevni wellness te večernji zabavni program ženama nude nebrojeno mnogo prilika za nova, životna iskustva, opuštanje i pomak od svakodnevice koji je velikom broju njih uistinu prijeko potreban.

Prvi La Femme festival održat će se 10. – 13. travnja 2014. godine u Dubrovniku. Više o programu, cijenama i paketima pogledajte na službenoj web stranici www.lafemmefest.com.


shimmer fallback
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.