BIPO KLUB & PAMPERS

Genijalni potez hrvatskog lanca dućana: Kupi pelene i možeš dobiti GRATIS tricikl! Evo kako...

BIPA i Pampers nagrađuju članove BIPO kluba! Sjajnom akcijom smislili su kako razveseliti mališane triciklom

shutterstock_560474986.jpg

Jedna od stvari na kojima kao roditelji ne štedimo su kvalitetne pelene za našu novorođenčad i djecu. Pelene spadaju u higijensku opremu za bebe koja je u stalnom doticaju s nježnom dječjom kožom i koju koristimo konstantno, stoga kada biramo i kupujemo pelene za naše najmlađe, oko kvalitete odabranih pelena ne smije biti kompromisa.

Drugim riječima, kada biramo pelene, tražimo pelene koje svojim vrhunskim dizajnom i pomno odabranim kvalitetnim materijalima pružaju idealnu zaštitu i pouzdanost, pomažu kod održavanja higijene i zdravlja nježne dječje kože, sprečavaju pojavu pelenskog osipa, a istovremeno pružaju bebi udobnost i komfor kod kretanja i spavanja.

Genijalna akcija ususret proljetnim aktivnostima

Pa ipak, jako dobro znamo da je trošak koji je potrebno svakoga mjeseca izdvojiti za pelene jedna od većih stavki u već poprilično opterećenom obiteljskom budžetu. Pelene doista predstavljaju veliki izdatak i u okolnostima kada cijene svih potrepština vrtoglavo idu prema gore, sve je teže pratiti tempo povećanih životnih troškova.

Svega toga svjesni su i u trgovačkom lancu BIPA koji je u okviru svojeg programa vjernosti BIPO klub i u partnerstvu s jednim od najpopularnijih proizvođača pelena Pampers pokrenuo genijalnu akciju za svoje vjerne kupce s fantastičnim darom za njihove mališane – triciklom u ružičastoj ili plavoj boji!

Ova odlična igračka i prijevozno sredstvo u jednom je izvrstan izbor za djecu koja im pomaže u razvoju njihovih motoričkih sposobnosti, ima ugrađeni pojas kako bi vaše dijete bilo sigurno u vožnji, praktičnu posudu iznad zadnjih kotača u koju možete pospremiti igračke, bočicu vode, maramice i druge potrepštine za šetnju i izlazak u park te ručku za upravljanje koja će vama i vašem mališanu olakšati duže vožnje.

Kako sudjelovati?

Pravila sudjelovanja su jednostavna. Svi članovi BIPO klub programa vjernosti koji će u razdoblju od  15.2. do 10.4.2024. godine u trgovačkom lancu BIPA kupiti Pampers pelene i proizvode za bebe u protuvrijednosti od najmanje 90 eura, dobit će na poklon gratis tricikl. Kupnju nije potrebno ostvariti odjednom, ali je svaku kupnju potrebno evidentirati skeniranjem svoje BIPO klub karticu koja je aktivirana unutar BIPACard ili BCdigital kartice. Pritom treba paziti jer račune nije moguće kombinirati račune s više različitih kartica.

Image

Više informacija i svi detalji oko uvjeta sudjelovanja objavljeni su na službenim stranicama BIPO klub.

Požurite, jer akcija BIPO klub i Pampers traje do 10. travnja 2024. godine, a količine tricikala su ograničene. Tricikl je namijenjen za djecu stariju od 15 mjeseci, a u kampanji možete sudjelovati samo jednom prijavom. Sretno u uživajte u šetnji, igri i vožnji triciklom zajedno s vašim mališanom!

*Sadržaj nastao u suradnji s RTL native timom!