Preslatki psići i mace koji istražuju golem akvarij nešto je najslađe što ćeš danas vidjeti

Akvarij u Georgiji posjetili su neočekivani gosti, a video i slike postali su viralni hit

Preslatki psići i mace koji istražuju golem akvarij nešto je najslađe što ćeš danas vidjeti

Akvariji i zoološki vrtovi općenito su navikli da imaju ogroman promet, a sada, kad su se mnoga javna mjesta kolektivno odlučila zatvoriti, ni oni nisu izuzetak od ovog pravila. Uz gomilu slobodnog vremena i prostora, Georgia Aquarium odlučio je primiti malo drugačije posjetitelje - one koji ne predstavljaju rizik po javno zdravlje.

Upoznaj mačke i štenad koji su stigli u akvarij kako bi izbliza istražili morski svijet, a čija prikladna imena možemo itekako povezati s vodenim životom - ovdje su Nemo, Dory, Guppy, Bubbles i Marlin. Ovi znatiželjni mačići sada su vidjeli više riba nego što će ih vidjeti tijekom svog cijelog života, i zaista su uživali u tome, i to sve zahvaljujući organizaciji Atlanta Humane Society koja je organizirala ovaj posjet. 


I ovo nije bilo prvi put da su organizacija Atlanta Humane Society i akvarij Georgia Aquarium udružili snage i surađivali. Ovi mačići pojavili su se u akvariju dva tjedna nakon što su brat i sestra po imenu Carmel i Odie, dva malena štenca, također dobila priliku istražiti morski svijet


Čak je i video ovih preslatkih maca i psića prikupio preko 2 milijuna pregleda i postao viralni hit, a sigurni smo da je potaknuo brojne ljubitelje životinja da, nakon što karantena konačno završi, i udome neke od ovih preslatkih životinja.