Iznenadi svoju mamu

Majčin dan - ideje za super darove do 200 kuna

I ovog Majčinog dana, koji pada na 8. svibnja, svoju mamu iznenadi malim znakom pažnje, a mi imamo nekoliko ideja za svačiji džep

majcin-dan.jpg
Foto: Unsplash

Naravno da naše majke zaslužuju da ih obasipamo ljubavlju i pažnjom svakog dana u godini, no kada se bliži Majčin dan, važnije je nego ikad pokazati našim mamama koliko nam one znače. To, naravno, uključuje i mali znak pažnje koji će tvoja mama sigurno cijeniti kada vidi da si je se sjetila, no svi znamo da odabir idealnog dara za mamu i nije najjednostavniji pothvat.

Image
JEDNA I NEZAMJENJIVA

Majčin dan slavimo uz najljepše citate posvećene mamama

Ponekad kao da je nemoguće pronaći poklon za mamu koji u potpunosti može dočarati koliko nam ona znači, no to ne mora biti toliko komplicirano - važno je samo obratiti pažnju na to što tvoja mama voli. Ako se voli šminkati, cijenit će novi ruž za usne, a ako pak voli modu, nova torbica poklon je kao stvoren za nju.

Majčin dan je praznik u čast majki i majčinstva koji se obilježava svake godine druge nedjelje u svibnju - ove godine tako pada na 8. svibnja, stoga nikako nemoj zaboraviti na svoju mamu, a ako nemaš inspiracije, u nastavku smo izdvojile nekoliko darova do 200 kuna koji će, sigurne smo, oduševiti svaku mamu.

Poklon set

Ako tvoja mama voli lijepo mirisati, pokloni joj poklon set koji se sastoji od parfemske vode i kreme za tijelo s mirisom. Ovaj parfemski set Elizabeth Arden Green Tea možeš pronaći na Notinu po cijeni od 123 kune.

Image
Foto: Notino

Spavaćica

Lagana spavaćica idealna je za proljetne i ljetne noći i savršen je dar u kojemu će se tvoja mama osjećati udobno. Dostupna je u Oyshu po cijeni od 199 kuna.

Image
Foto: Oysho

Ruž za usne

Tekući ruž za usne Too Faced u nude boji pravi je make up klasik koji će tvoja mama obožavati ako se voli šminkati. Pronašle smo ga u Douglasu, a za njega ćeš morati izdvojiti 165 kuna.

Image
Foto: Douglas

Kistovi za šminkanje

Set kistova za šminkanje odličan je izbor ako se tvoja mama voli šminkati, a ovaj set je odličan i praktičan jer dolazi u putnoj futroli. Set kistića Royal and Langnickel Moda Beautiful Eyes dostupan je na Notinu po cijeni od 110 kuna.

Image
Foto: Notino

Marama

Elegantna marama s printom u neutralnim bojama savršeno se uklapa u svaki outfit i idealan je dar za Majčin dan, a ovu smo pronašle u Mangu po cijeni od 79 kuna.

Image
Foto: Mango

Blazinice za skidanje šminke

BrushArt Home Salon set koji se sastoji od kozmetičke torbice i perivih blazinica za skidanje šminke od miktofibre odličan je poklon za sve mame osviještene o okolišu, a možeš ga naći na Notinu za 124 kune.

Image
Foto: Notino

Torba

Žena nikada ne može imati dovoljno torbica, zato je ova savršen dar za Majčin dan. Ova torba neutralnih boja i jednostavnog dizajna ide na sve, a pronašle smo ju u Zari za 179 kuna.

Image
Foto: Zara

Mirisna svijeća

Nema te majke koja svoj dom ne voli osvježiti mirisnim svijećama i zato ju ovog Majčinog dana iznenadi novom svijećom. Ovu možeš pronaći u ponudi H&M HOME za 119 kuna.

Image
Foto: HM HOME