Ovo je Teddy - presladak mješanac čistog srca i naš 'Ljubimac tjedna'

Objavi fotku svog ljubimca na našoj Facebook stranici s kratkim opisom i možda će se baš on/ona biti naš sljedeći 'Ljubimac tjedna'

Ovo je Teddy - presladak mješanac čistog srca i naš 'Ljubimac tjedna'

Nakon što smo vas pozvale da podijelite s nama video ili fotku svog ljubimca na našoj Facebook stranici i na taj način nominirate nju ili njega za osvajanje titule 'Ljubimac tjedna', pristiglo nam je više od 500 prijava preslatkih pernatih i krznenih životinja, a najviše lajkova ovoga puta osvojio je preslatki pas Teddy.

Njegova vlasnica Maja u opis fotografije svog veselog ljubimca napisala je:  "Teddy, moj vrtlar.. Ja sadim, on iskopava", a Teddyjev nevin pogled tako je osvojio najveći broj lajkova.

Image


Maja nam je otkrila kako je Teddy postao njezin najbolji prijatelj. "Prije samo devet mjeseci na svijet su došli preslatki štenci u vlasništvu moje seste, a jedno čupavo klupko sve me više osvajalo svojim pogledom. Dali smo mu ime Teddy jer je bio poput malog medvjedića."


Teddy je sada poput velikog medvjedića, jedna velika maza i kako govori Maja - mješanac iskrenog i čistog srca i pogleda prepunog ljubavi.

Image


"Strpljivo iščekuje moj dolazak s posla, a svojim tužnim pogledom želi reći 'dugo te nema' i onda skoči u zagrljaj. Voli biti okružen ljudima, naročito voli djecu. Vrijeme provodimo u igri loptom i šetnji šumom. Voli se praviti važan kad šeta uz ogradu, tada plijeni pažnju svojim milim pogledom", rekla nam je Maja i dodala: "Vjerujem da je pas čovjekov najbolji prijatelj, on nas nikada neće iznevjeriti ako mu posvetimo dovoljno pažnje i ljubavi, on će nam itekako biti beskrajno zahvalan na tome i uzvratiti duplo više."

Mi se u potpunosti slažemo s Majom i nastavljamo se igrati na Žena.hr Facebook stranici. Tko će sljedeći osvojiti titulu 'Ljubimca tjedna'?

Jedva čekamo tvoje fotke. Ostani kući, budi pozitivna, ostani negativna.