Ovo je Lupi - preslatka mješanka koja obožava izležavanje na krevetu. Ona je naš 'Ljubimac tjedna'

Lupi voli maženje i šetnje, a kada vidi nepoznate osobe odmah se pretvara u zaštitničkog psa i lajanjem upozorava da je ona glavna

Ovo je Lupi - preslatka mješanka koja obožava izležavanje na krevetu. Ona je naš 'Ljubimac tjedna'

Ovotjedna pobjednica našeg Facebook natječaja za 'Ljubimca tjedna' je Lupi, zaigrana mješanka iz Rijeke koja je osvojila najveći broj vaših lajkova, točnije 92.

Image


(Foto: Privatni album)


Njezina vlasnica Rada Zrnić otkrila nam je da će Lupi 26.06. napuniti prvu godinu. "Udomili smo je iz naše obitelji, da tako kažem. Mama joj je naš obiteljski ljubimac i prvi put je okotila šest psića." Lupi im je odmah 'zapela' za oko jer je prava mala umiljata lajavica.

Ona obožava šetnje, maženje i igranje, a ne voli nepoznate osobe i tada počne lajati i ponaša se zaštitnički. "Jako voli i izležavanje na našem krevetu, te češkanje cijeli dan. Baterije su joj uvijek pune, neumorna je", priča nam Rada.

Image


(Foto: Privatni album)

"Od kada je postala naš peti član obitelji, život je nezamisliv bez Lupi!", kaže Rada o ovom malenom psiću velikog srca koji svaki dan uveseljava svoje vlasnike, a osvojila je i naše simpatije odnijevši ovotjednu titulu "Ljubimca tjedna"