Otto je zaigrani maltezer uvijek spreman na razne nepodopštine. On je naš 'Ljubimac tjedna'

Objavi fotku svog ljubimca na našoj Facebook stranici s kratkim opisom i možda će se baš on/ona biti naš sljedeći 'Ljubimac tjedna'

Otto je zaigrani maltezer uvijek spreman na razne nepodopštine. On je naš 'Ljubimac tjedna'

Nakon što smo vas pozvale da podijelite s nama video ili fotku svog ljubimca na našoj Facebook stranici i na taj način nominirate nju ili njega za osvajanje titule 'Ljubimac tjedna', ovog puta je najviše lajkova osvojio preslatki pas Otto.

Ovotjedni pobjednik psić je pasmine maltezer, star je 4 godine i dolazi iz Varaždina, a pobjedu je odnio s 46 lajka.

Image


(Foto. Privatni album)Njegova vlasnica Iva Car ispričala nam je kako je Otto ušao u njezin život: "Kad smo preselili u novu kuću, nekako nam se činila prazno pa smo se odlučilu za kupnju psića. Od svih psića koji su bili u leglu, Otto je prvi došao do nas tako da možemo reći da je on odabrao nas. I to je to. Rodila se ljubav na prvi pogled."

Image


(Foto. Privatni album)

'Od prvog dana naš život čini sretnijim'

Otto je jedan vrlo razigrani psić i prepun je energije. "Uvijek je spreman za igru i raznorazne nepodopštine. Stalno je u pokretu i istražuje. Kad ne istražuje - onda spava. Obožava spavati. Vrlo je dopadljiv i sve osvaja na prvi pogled."

Ali, Otto je i pravi pas čuvar i na sve ljude reagira lavežom. "Ali ako ga  počeškaš  i pomaziš - osvojio si ga. On je jedna velika maza."


(Foto. Privatni album)


Ivin opis Otta i nas je osvojio, a njegove preslatke fotke još više. Njima šaljemo velike pozdrave i nastavljamo se igrati na Žena.hr Facebook stranici. Tko će sljedeći osvojiti titulu 'Ljubimca tjedna'?

Želiš li da tvoj ljubimac - pas, mačka ili neka druga životInja osvoji titulu 'Ljubimac jedna', objavi fotografiju na našoj uz kratak opis tko je on i zašto ga voliš. Možda već idući put baš on/ona osvoje titulu našeg 'Ljubimca tjedna'.