Odlaziš na ljetovanje, a ne znaš gdje s kućnim ljubimcima? Istražile smo gdje možeš zbrinuti ljubimce- od hotela, pa do servisa za čuvanje

Neka ljetovanje ne bude samo odmor za tebe - priušti i svom ljubimcu tretman s pet zvjezdica

Odlaziš na ljetovanje, a ne znaš gdje s kućnim ljubimcima? Istražile smo gdje možeš zbrinuti ljubimce- od hotela, pa do servisa za čuvanje

Odlazak na ljetovanje s kućnim ljubimcem ponekad može predstavljati pravi problem. Mnogi hoteli i apartmani još uvijek nisu pet friendly što znači da tvoja maca ili pas ljeto moraju provesti doma. Također i samo putovanje može predstavljati problem, pogotovo ako na ljetovanje odlaziš u neku daleku zemlju. (ok, znamo da to ove godine nije opcija, ali svejedno) 

Image

Koji je najbolji kućni ljubimac za svaki horoskopski znak: Blizanci i papiga su savršen spoj, kao i Lavovi i mačke


Žalosna istina je to da svakog ljeta mnogo kućnih ljubimaca završi na ulicama ili pred vratima lokalnih azila i udruga za brigu o napuštenim životinjama. Razlog tomu je često to što vlasnici ljubimaca misle da je jedina opcija ljetovanja bez ljubimca da ga netko od prijatelja ili rodbine čuva u vlastitom domu. No danas na sreću svih nas postoje mnoge kompanije kojima je cilj održati tvog psa, macu ili čak guštera sretnima dok se ti bezbrižno brčkaš na plaži ili možda skijaš u planinama. 


Baš kao i hoteli i apartmani za nas, postoje razne vrste smještaja za ljubimce. Od hotela ili smještaja u domu čuvalica do posjeta u tvom domu, sigurno ćeš pronaći idealan način kako zbrinuti svog čupavog ili možda pernatog kućnog ljubimca dok si odsutna. 

Čuvanje i šetanje kućnih ljubimaca - PETS ONLY


Ako tražiš vrtić ili cjelodnevno čuvanje svog ljubimca na području Zagreba, Pets Only je odličan izbor. Osim čuvanja i šetanja pasa, u ponudi imaju usluge obilazaka i čuvanja mačaka, egzota, glodavaca i dvojezubaca. A ako je prilikom čuvanja tvom ljubimcu potreban odlazak kod veterinara, rezanje noktića, kupanje ili čak edukacija, odlične čuvalice iz Pets Only sve će to odraditi za tebe. Tako možeš biti sigurna da će i tvoj ljubimac uživati baš kao što i ti uživaš na ljetovanju. 

Luksuzni hotel i spa za pse Paspalace


Na samom ulazu u Zagreb smjestio se luksuzan boutique hotel za pse Paspalace. Kako kažu i sami, tvom će psu donijeti mnogo zabave i ljubavi, a tebi nezamjenjiv mir i bezbrižnost. Ovaj luksuzni hotel za pse odlično je osmišljen i prekrasno uređen, toliko da i same poželimo odsjesti u njemu. Smješten je uz savski nasip što zaposlenicima omogućuje i istrčavanje pasa izvan prostora hotela. 

Pansion za pse - Čuvalica OSAko tražiš smještaj za svog psa na području Osijeka, Čuvalica OS odličan je izbor. Ljubimce čuvaju u svom domu koji je preko zime dobro zagrijan, a preko ljeta ugodno rashlađen. Nude 24-satni nadzor ljubimca, šetnje, istrčavanje, kupanje i najbitnije, kako sami napominju, ljubav prema šapicama.

Lagana šetnjica ....

Posted by Pansion za pse-Čuvalica OS on Wednesday, 23 October 2019

Lagana šetnjica ....

Posted by Pansion za pse-Čuvalica OS on Wednesday, 23 October 2019

Hotel za pse Čudesna šuma

ImageHotel za pse Čudesna šuma nalazi se u sjevernom dijelu Zagreba. Sam hotel okružen je velikom šumom te ima dva velika ograđena ispusta za istrčavanje i šetnju pasa. Preko dana se svi psi igraju zajedno, a po noći svaki pas odlazi na spavanje u svoj ograđeni prostor. U svom prostoru svaki pas ima svoj krevetić, zdjelicu s hranom i vodom te igračke. 

Hotel za pse House4dogsHouse4dogs smješten je u okolici Velike Gorice i pruža pravo luksuzno hotelsko iskustvo za pse. U ovom hotelu psima je omogućeno slobodno kretanje u kontroliranim uvjetima i zato na čuvanje prihvaćaju samo socijalizirane pse. Osim čuvanja, u ponudi imaju kupanje i sušenje, a nude i uslugu prijevoza psa od i do mjesta boravka. 

Dobar dan svima :)

Posted by House4dogs - luksuzni hotel za pse - čuvanje pasa on Monday, 22 January 2018

Dobar dan svima :)

Posted by House4dogs - luksuzni hotel za pse - čuvanje pasa on Monday, 22 January 2018