Ponekad je laž jedina opcija

Od kreatora 'Seksa i grada' stigla je nova humoristična poslastica 'Mlađa'

Upoznajte šarmantne likove koji osvajaju na prvu

Younger_High-Res_IMG01.jpg

Od Darrena Stara, scenarista hit-serija „Beverly Hills 90210“, „Merlose Place“ i „Seks i grad“, stigla je zavodljiva humoristična serija Mlađa („Yonger“).

Radnja prati 40-godišnju samohranu majku Lizu Miller (Sutton Foster), koja se nalazi na prekretnici života nakon što ju je suprug ostavio zbog druge žene i prokockao njihovu imovinu. Liza se nakon 15 godina pauze ponovno nalazi na tržištu rada i očajnički pokušava naći posao, no čini se da ju je vrijeme pregazilo i da za nju nema posla. Instagram, Twitter i Snapchat njoj su potpune nepoznanice. Ona želi početnu poziciju, a tu vladaju milenijalci, kao i društvenim mrežama. U očaju, jer treba preživjeti i platiti kćerin studij, Liza se predstavlja kao 26-godišnjakinja i dobiva posao svojih snova. Sada samo mora čuvati tajnu od mlađe kolegice Kelsey (Hilary Duff) i šefice Diane (Miriam Shor).

Serija je snimana na lokacijama u New Yorku, a uz komičan predznak prikazuje užurbani život i ambicije mladih ljudi u 20-ima, te probleme s kojima se susreću oni koji su već prešli određenu životnu dob.

Upoznajte simpatične likove ove osvježavajuće i zabavne humoristične serije.

Liza Miller

Image

Mlađahna, vedra i uvijek pozitivna Liza morat će balansirati između dva života: 26-godišnje asistentice i 40-godišnje samohrane majke, što dovodi do niza komičnih situacija. Liza sada ima priliku ludo proživjeti nove 20-e i zato si dopušta romansu s 26-godišnjakom, živi u Brooklynu i druži se s milenijalcima. Strastvena čitateljica knjiga uživa u svom novom poslu u izdavaštvu, sve zadatke i prepreke odrađuje s lakoćom, oduševljava šefove i sanja da postane urednica. Jedini joj je doticaj sa stvarnošću  dugogodišnja prijateljica Maggie, ekscentrična umjetnica, koja ju je primila kao cimericu. Nitko osim Maggie ne zna njezinu tajnu, a spajanje dva potpuno drugačija svijeta mogla bi dovesti do eksplozije, a Liza bi zbog svojih laži mogla izgubiti sve za što je radila.

Kelsey Peters

Image

Mladu i ambicioznu urednicu Kelsey utjelovila je lijepa i simpatična Hilary Duff („Gossip Girl“). Od Lizinog prvog radnog dana u izdavačkoj kući Empirical, između nje i Kelsey razvija se prijateljstvo i izvrstan poslovni odnos. Kelsey ima velike snove i ambicije i pokušat će ih ostvariti na neobične načine, a sulude situacije u kojima će se naći, izazivat će lavinu smijeha kod gledatelja. Pomalo naivna u ljubavnim odnosima, Kelsey je već dvije godine u vezi s Thadom, koji se, prema Lizinom mišljenju, prema njoj ne odnosi s poštovanjem.

Maggie Amato

Image

Najbolja i najvjernija Lizina prijateljica ekscentrična je umjetnica Maggie, koja ju je primila u svoj stan u Brooklynu. Maggie je pomogla Lizi u izradi tajnog identiteta i jedina je osoba koja ju zna spustiti na zemlju. Maggie više uživa u društvu istog spola, a kada se nađe u stisci s lovom, organizira lude seksi tulume kako bi zaradila sa strane.

Josh

Image

Mladi majstor tetovaža Josh upoznaje Lizu u baru misleći da je žena njegovih godina. Pri ponovnom susretu, Liza se već etablirala kao 26-godišnja asistentica pa zašto si ne bi priuštila i 26-godišnjeg dečka? Liza i Josh započet će burnu romansu koju će biti vrlo teško održavati u mreži svih laži u koje se zapetljala.

Diana Trout

Image

Direktorica marketinga Diana Trout, Lizina je nova zahtjevna šefica. Diana je žena u 40-ima, ne voli milenijalce i zaljubljena je u vlasnika firme Charlesa. Ponekad se osjeća ugroženo od mlađih i uspješnih žena poput Lize i Kelsey pa često pronađe način da bojkotira njihove ideje ili ih pripiše sebi. Iako izvana održava dojam bezosjećajne rospije, Diana zapravo ima meko srce i sve što želi je da joj Charles uzvrati ljubav.

Charles Brooks

Image

Izdavačka kuća Empirical već je desetljećima u vlasništvu Charlesove obitelji. Samozatajnog i ozbiljnog Charlesa supruga je napustila i ostavila mu na brigu dvije kćerkice. Charles jako cijeni Lizu, s kojom ima više zajedničkog nego što mu ona može priznati.

Duhovitu i zabavnu humorističnu seriju „Mlađa“ pogledat ćete u jednom dahu, a prve dvije sezone dostupne su na PLAY Premiumu.