11 NOVIH FARMERA

Nove farmere 17. sezone 'Ljubav je na selu' upoznajemo u srijedu, 22. svibnja na RTL-u

Najdugovječnija potraga za srodnom dušom u Hrvata se nastavlja! Nove farmere showa 'Ljubav je na selu' gledatelji će moći upoznati već iduće srijede od 21.15 sati na RTL-u! Kroz ljubavnu avanturu i dalje ih prati voditeljica Anita Martinović

anita.PNG
Foto: RTL

Najdugovječnija potraga za srodnom dušom u Hrvata se nastavlja! Nove farmere showa 'Ljubav je na selu' gledatelji će moći upoznati već iduće srijede od 21.15 sati na RTL-u!

Omiljena 'Ljubav je na selu' ušla je u svoju čak 17. sezonu, a to je još jedan dokaz da najdugovječniji i najcitiraniji reality show na domaćim kanalima ne misli stati kad je u pitanju spajanje parova.

Ljubavna računica svakom sezonom sve je bogatija, a i ovaj put 11 novih farmera nada se da se dobiti dovoljan broj pisama i upoznati onu pravu. Nekima je dosta samoće, neki se jedva čekaju oženiti i zasnovati obitelj, a neki su se prijavili iz zabave, nadajući se da će se tijekom bezbrižnih dana na imanju njihovo srce ipak otvoriti nekoj od kandidatkinja koje su mu pisale.

I ovaj put šarmeri stižu iz cijele Hrvatske, od Kozice, Cerića, Ogulina, Lipovljana, do Gračaca, Gušća, ali i preko granice, iz Slovenske Bistrice! No jedan ovogodišnji farmer zbog showa će potegnuti čak iz Nizozemske, gdje već godinama živi i radi, istaknuvši da ne postoje prepreke ni daljine kad je u pitanju prava ljubav, a ako upozna svoju srodnu dušu, povratak u Hrvatsku itekako je opcija!

U ulozi farmera ove će se sezone naći i nekoliko poznatih lica – bivši kandidat ‘Superpara’ Toni Patrčević, koji je nakon prekida ponovno slobodan i spreman za ljubav, ali i bivši kandidat 11., internacionalne sezone 'Ljubav je na selu' Ivo Obreza, koji nije uspio pronaći sreću s farmericom Čileankom hrvatskih korijena, Darinkom.

Na putu do prave ljubav farmere će i ovaj put voditi voditeljica Anita Martinović koja ih je već upoznala na njihovim farmama, a sreću zbog nove sezone ne krije.

„Ponekad mi se čini nestvarno da već 17. sezonu 'Ljubav je na selu' spaja farmere diljem Lijepe Naše! I ove godine sam obišla puno lijepih krajeva i svaki put se iznova iznenadim koliko ljepota krije naša mala zemlja. Farmeri su svi redom krasni ljudi i nemam favorite, svi su jako uzbuđeni i s veseljem su me svaki put ugostili na svojim imanjima, baš se vidi da jedva čekaju ugostiti i dame“, ističe Anita pa otkriva što je se najviše dojmilo, „Moram priznati da su ove sezone farmeri jako emotivni, možda čak više nego u ijednoj sezoni prije! Upravo zato predviđam barem jednu veliku ljubavnu priču na kraju sezone“.

Image
Foto: RTL

Osebujni, zanimljivi i šarmantni, novi farmeri spremni su ispričati svoje životne priče, ljubavna iskustva, planove i želje, nasmijati ili, pak, izmamiti iskrene emocije te dokazati da upravo oni zaslužuju pronaći svoju sreću u novoj sezoni showa.

„Uskoro ćete imati priliku sve ih redom upoznati, pa zato neću puno toga odavati, ali ono što sa sigurnošću mogu reći jest da nas čeka puno uzbuđenja. U današnje vrijeme kad je sve oko nas užurbano, baš je lijepo doći malo na selo i uživati u ugodnom društvu u mirisima mora, sijena, polja i zalascima sunca. I zato dame – odvažite se i prijavite!“

Tko su farmeri 17. sezone 'Ljubav je na selu', gledatelji će doznati već iduće srijede, 22. svibnja od 21.15 sati na RTL-u. Epizoda je dostupna i 24 sata prije prikazivanja na streaming platformi Voyo!

A sve usamljene dame svih generacija željne zabave, životnih promjena, novih iskustava te seoskih avantura na zagorskim bregima, slavonskim ravnicama ili pak u dalmatinskim maslinicima već sada se mogu prijaviti za sudjelovanje u showu i pisati omiljenom farmeru na e-mail adresi ljubavjenaselu@rtl.hr ili pozivom na broj 060 501 556 (0,46 EUR – fiksna mreža, 0,63 EUR – mobilna mreža).