ČETVRTA SEZONA

Nikolina Dianežević stiže u 'Brak na prvu': 'Sedam godina nisam bila zaljubljena, ponekad mi je teško naći mir'

Kuharica i food bloggerica, trenerica fitnessa, instruktorica joge, bavi se fotografijom - sve je to Nikolina Dianežević, svestrana Velikogoričanka koju su gledatelji upoznali u RTL-ovim showovima 'Tri, dva, jedan - peci!' i 'Gospodin Savršeni', a sada traži ljubav u četvrtoj sezoni 'Braka na prvu', koja počinje s prikazivanjem 29. siječnja u 21.15 sati na RTL-u, a 24 sata prije na platformi Voyo!

Tajland2.jpg
Foto: RTL

Kuharica i food bloggerica, trenerica fitnessa, instruktorica joge, bavi se fotografijom - sve je to Nikolina Dianežević, svestrana Velikogoričanka koju su gledatelji upoznali u RTL-ovim showovima 'Tri, dva, jedan - peci!' i 'Gospodin Savršeni', a sada traži ljubav u četvrtoj sezoni 'Braka na prvu'!

„Moje prvo iskustvo pred kamerama bilo je u showu 'Tri, dva, jedan - peci', a još mi je bilo stresnije od tog što sam morala nešto i kuhati! Šalu na stranu, bilo je to jedno od najboljih iskustava u mom životu - radila sam ono što volim s kolegama natjecateljima koji vole provoditi vrijeme u kuhinji podjednako kao i ja, a stekla sam i neka prijateljstva koja traju do današnjeg dana“, kaže Nikolina koja je u showu stigla do finala, a poslije je radila u jednom zagrebačkom restoranu te kasnije kao chef na luksuznim katamaranima kuhajući za goste iz cijelog svijeta. Kad je riječ o 'Gospodinu Savršenom', također kaže da joj je to jedno pozitivno iskustvo ponajprije zato što voli izazove i avanture. Usto, obožava putovanja, motore i ne boji se nepoznatog.

„Motori su moja strast i ljubav odmalena. Slobodno vrijeme najradije provodim u svojoj 'meditaciji u pokretu', kako od milja nazivam vožnju motorom. Mogu sjesti na motor i uputiti se u nepoznatom smjeru i samo istraživati i biti prisutna u trenutku, na sve ostalo tad je stisnuta pauza u mojoj glavi i moja duša uživa u resetiranju. Osim motora i putovanja, posljednji hobi u koji sam se dala je planinarenje, zaljubila sam se u planine! Kad sam vani, istražujem svijet, prirodu, pomičem vlastite granice ili uživam u prekrasnim prizorima oko sebe, jednostavno sam sretna, spokojna i ispunjena“, objašnjava Nikolina te dodaje kako bi se ipak mogla smiriti na jednome mjestu.

Image
Foto: RTL

„Nije mi toliko bitno o kojem bi mjestu na svijetu bila riječ dokle god bih pokraj sebe imala divnog partnera otvorenog duha koji gaji podjednaku znatiželju prema životu oko sebe te me voli i poštuje“, kaže 34-godišnjakinja te dodaje da odnedavno jako voli otići u Sloveniju, ali uvijek se rado vraća Tajlandu i Baliju.

„Slovenija nudi fantastične prizore za svakog planinara, zaljubila sam se u tu malu i predivnu zemlju koja ima najdivniju prirodu. Od egzotičnijih destinacija uvijek se rado vraćam Tajlandu i Baliju, gdje bih voljela pohađati još pokoju edukaciju iz joge i plant-based kuhinje. U Tajlandu se osjećam kao najbolja verzija sebe, a Bali također ima posebno mjesto u mom srcu jer sam ondje završila edukaciju za učitelja joge, ali i 'zapela' nakon dva otkazana leta prije dvije godine, kad je izbila korona.

Image
Foto: RTL

Nikolina otkriva kako već sedam godina nije bila zaljubljena, no ne gubi nadu da će se to dogoditi upravo u 'Braku na prvu' jer, kako kaže, život zna biti pun iznenađenja. „Jedino se želim prepustiti novoj avanturi otvorena srca, ponajviše za nova prijateljstva. Voljela bih za sebe vjerovati da sam tip osobe koju kad je netko pita 'zašto?' ja odgovaram - 'zašto ne?' Naravno, ako se to ne kosi s mojim moralnim svjetonazorima“, dodaje Nikolina i otkriva što si želi u budućnosti: „S obzirom na moju vrckastu prirodu, ponekad mi je teško pronaći mir i balans. To je ono što si želim u privatnom, ali i poslovnom životu. Mir, ljubav, divnog partnera s kojim će biti lakše ploviti kroz ovu avanturu zvanu život. Želim si i još puno isprobanih recepata, a jednog dana se nadam da ću, osim profesionalno, kuhati i za svoju malu obitelj.“

Četvrtu sezonu sociološkog eksperimenta 'Brak na prvu' gledajte od ponedjeljka, 29. siječnja u 21.15 sati na RTL-u, a 24 sata prije na platformi Voyo!