NAJVEĆI IZBOR

Najzabavnije ljeto uz Voyo! Gledajte svjetske klasike i uživajte u slobodnom vremenu uz junake koje obožavate

Filmski klasici stigli su na RTL-ovu streaming platformu Voyo. U bogatoj ponudi Voyo donosi komedije, akcijske hitove iz osamdesetih i devedesetih te kultnih izdanja serijala 'Hobit', proslavljenog redatelja Petera Jacksona

Opasno plavetnilo.jpg
Foto: RTL

Najveći izbor filmskih klasika očekuje korisnike streaming platforme Voyo tijekom ljetnih mjeseci! Ljeto puno akcije, romantike, misterija i zabave - sve to očekuje gledatelje na streaming platformi Voyo!

Filmski klasici stigli su na RTL-ovu streaming platformu Voyo. U bogatoj ponudi Voyo donosi komedije, akcijske hitove iz osamdesetih i devedesetih te kultnih izdanja serijala 'Hobit', proslavljenog redatelja Petera Jacksona. 'Neočekivano putovanje', 'Smaugova pustoš' i 'Bitka pet armija' izvrsna su ideja za filmsku večer s društvom na ljetovanju. Ljeto ne bi bilo isto ni bez ljetnog klasika 'Opasno plavetnilo' u kojem glavne uloge igraju Jessica Alba i neprežaljeni Paul Walker.

Gledatelji koji vole akcijske klasike uživat će u bogatom izboru naslova kao što su 'Krvavi sport', 'Vruća potjera', 'Crvena zora', 'Terminator', 'Razbijač', '21 Jump Street', 'Herkul', 'Osvetnik'. Među akcijskim klasicima ističu se i ratne priče - 'Operacija Valkira' s Tomom Cruiseom, 'Vod smrti' slavnog Olivera Stonea i 'Jaganjci i lavovi' velikog Roberta Redforda.

Image
Foto: RTL

Voyo donosi i neprikosnovene filmske klasike koji su do danas sinonim i garancija kvalitete u svom žanru. 'Fargo' braće Coen, 'Četiri vjenčanja i sprovod', 'Francuski poljubac', 'Čovjek sa željeznom maskom', 'Thelma i Louise', 'Afera Thomasa Crowna' - naslovi su koji nalaze obožavatelje u svakoj novoj generaciji koja ih otkriva.

Image
Foto: RTL

Ljubitelji napete filmske priče uživat će u filmu 'Amsterdam' redatelja Davida O'Russella. Hit film donosi nagrađivani filmsku plejadu koju predvode Christian Bale i Margot Robbie.

Za ljubitelje povijesnih epskih filmova, tu je i 'Sjevernjak', film čija je radnja smještena u 10. stoljeće te prati mladog princa Amleta koji bude svjedok ubojstva svog oca kralja Aurvandila. Redatelj Robert Eggers oživljava svijet Vikinga i uranja duboko u mitove i legende tog doba. 'Sjevernjak' je epski spektakl koje kombinira napetu radnju, izvanredne performanse i fascinantne vizuale koji se ne propuštaju!

Preuzmite Voyo TV aplikaciju i uživajte u omiljenim sadržajima na svim pametnim televizorima – bez reklama!

Image
Foto: RTL
Image
Foto: RTL
Image
Foto: RTL