'U KLINČU'

Najveća regionalna mlada zvijezda Voyage u prvoj glumačkoj ulozi, stigla je nova hit serija 'U klinču'

Najveća regionalna zvijezda novije generacije, glazbenik Mihajlo Veruović Voyage, sjajno se snašao u hit seriji 'U klinču', koju gledatelji od danas, 8. prosinca, mogu pratiti na streaming platformi Voyo!

1920x1080.png

Serija 'U klinču'priča uzbudljivu priču o odrastanju i izazovima s kojima se suočavaju nove generacije kada izlaze iz sigurnog obiteljskog gnijezda. Prve ljubavi, napuštanja doma, roditeljske ambicije i vlastita stremljenja - sve to 'U klinču' donosi u iskrenoj priči o odrastanju, prvim ostvarenjima i razočarenjima. Glumačku ekipu serije predvode izvanredni Branka Katić i Nikola Kojo, dok mlađu generaciju sjajno predstavlja talentirani Voyage.

Radnja serije prati 19-godišnjeg Aljošu (Voyage) koji, po želji svog oca Velje (Nikola Kojo) trenira boks i sprema se upisati Kineziološi fakultet. No, Aljošina velika strast zapravo je glazba pa se odluči nastaviti obrazovati u tom smjeru. Bijesni Velja izbacuje sina iz stana, a supruga Mira (Branka Katić), uspješna i strpljiva poslovna žena, smiruje obiteljsku situaciju. Nije Aljoša jedini koji je u nevoljama sa svojom obitelji, kroz probleme prolazi i njegova ekipa prijatelja - Vanje, Filipa, Iskre i Simketa, koji se moraju nositi sa izazovima odraslih ljudi. 

'U klinču', seriji koju vizualno i fabularno obilježava suvremeni Beograd, boks i glazba, Mihajlo Veruović Voyage pojavljuje se po prvi put u ulozi glumca. Osim mladenačke energije koju nosi Voyage, u seriji uz velike Branku Katić i Nikolu Koju, gledatelji imaju prilike gledati i Sergeja Trifunovića te legendarnu Svetlanu Cecu Bojković. Serija 'U klinču' nastala je prema ideji producenata Miloša Avramovića i Aljoše Ćeranića, a redateljski je potpisuju Danilo Bećković i Nebojša Radosavljević.

Obiteljsku seriju 'U klinču' gledatelji mogu pratiti od danas, 8. prosinca, na streaming platformi Voyo