Najbolje ideje za male zalogajčiće

Imate proslavu, otvarate salon ili caffe bar i nemate ideje za male zalogajčiće koje biste poslužili na prijemu?! Možemo vam pomoći s nekoliko savjeta kako osmisliti ideje za male zalogajčiće

Najbolje ideje za male zalogajčiće

Ovoga vam puta donosimo ideje za male zalogajčiće poput kuglica sa sirom, tortilla punjenih s paštetom od pilećih jetrica i bruschetta s inćunima.

Priprema malih zalogajčića je praktična jer vam omogućava da sve pripremite unaprijed te se na zabavi zabavljate zajedno s gostima. 

ImageSigurno ste mnogo puta pozvali prijatelje na piće te uz piće ponudili nešto uobičajeno za grickanje. Možda niste imali ideje za male zalogajčiće ili se jednostavno niste ni sjetili, ali maleni zalogajčići, topli ili hladni, slani ili slatki, vizualno su privlačni, ako su uz to maštovito posluženi svi će biti oduševljeni.

Kuglice od sira, datulja i pistacija
Smotuljci s piletinom i fetom
Kruh s nadjevom od poriluka
Morski zalogajčići s bijelim i crvenim umakom

Ovo su samo neke od ideja i prijedloga, a vi se možete poigrati vlastitom kreativnošću i pustiti mašti na volju, samo vodite računa o okusima koji moraju biti usklađeni.
Mali zalogajčići jednostavni su za konzumiranje i oduševljavaju svakoga. 
Ideje za male zalogajčiće treba prikupiti na vrijeme jer zalogajčići će biti odlični samo ako su vrhunske kvalitete, zato se oko ideja za male zalogajčiće treba potruditi.