Na RTL stiže nova emisija 'Tražimo dom s Mirjanom Mikulec'

Nakon što je pomogla tisućama građana u opremanju njihova doma iz snova, Mirjana Mikulec spremna je za nove izazove. Sada će uz tim stručnjaka pomoći pronaći idealni dom

Na RTL stiže nova emisija 'Tražimo dom s Mirjanom Mikulec'

Jedna od najvažnijih potraga u našem životu je ona za idealnim domom. Prilikom odabira novog doma svaki kupac ima individualne zahtjeve i rijetko pristaje na kompromise jer dom je mjesto u kojem se želimo osjećati lijepo, ugodno i sigurno. 

Upravo stoga, Mirjana Mikulec oformila je tim stručnjaka koji će potragu za idealnim domom učiniti brzim, stručnim i efikasnim. RTL prepoznala je potrebu za ovakvom emisijom te s Mirjanom Mikulec kreće u novu avanturu za sve ljubitelje interijera, prodaje i kupnje nekretnina.

U svakoj novoj epizodi „Tražimo dom s Mirjanom Mikulec“ cilj je pronaći idealan dom za kupca nekretnine – obići će se tri lokacije koje odgovaraju klijentovim potrebama, a stručni tim će dati svoje osvrte na sigurnost i kvalitetu prostora,odnosno što se od pojedinog prostora može dobiti, koje su mu prednosti i mane i na što obratiti pozornost.

ImagePonekad isti klijent i prodaje i kupuje nekretninu, ponekad pratimo kupnju prve nekretnine, a ponekad imamo neodlučan par koji niti nakon nekoliko predloženih nekretnina i ponuđenih 3D vizualizacija ne nalazi ono što želi. Kako bi emisija bila što interesantnija niti jedno rješenje, radovi ili završetak nije isti. Sve se prilagođava pojedinom klijentu.

Emisija počinje s prikazivanjem na jesen 2020. godine, s dvije sezone godišnje po 10 epizoda. 

Dom bi trebao biti vaša oaza mira, u kojem se osjećate opušteno, a Mirjana Mikulec će se sa svojim timom pobrinuti da vaše ideje i zamisli pretvori i izvrši u ambiciozne projekte.

Osim toga, nemojte zaboraviti ni na popularnu emisiju za uređenje interijera „InDizajn s Mirjanom Mikulec“ koja na jesen kreće s emitiranjem 18. sezone na RTL-u!