Mr. Scooby - šarmer kojem nitko ne može odoljeti, a nismo ni mi. On je naš 'Ljubimac tjedna'

Objavi fotku svog ljubimca na našoj Facebook stranici s kratkim opisom i možda će baš on ili ona biti naš sljedeći 'Ljubimac tjedna'

Mr. Scooby - šarmer kojem nitko ne može odoljeti, a nismo ni mi. On je naš 'Ljubimac tjedna'

Ovotjedni pobjednik našeg Facebook natječaja za 'Ljubimca tjedna' je Mr. Scooby, zaigrani bigl iz okolice Čakovca koji je osvojio najveći broj lajkova, točnije 251!

I nas je dobio na šarm, a njegova vlasnica otkriva da nismo jedine. To mu je adut na koji padaju svi pa se čak i usputni prolaznici žele fotografirati s ovim "gospodinom" - kako mu i ime govori. "Mr. je zato što voli pozirati kao pravi gospodin. Ima puno lijepih osobina, ali meni je možda najljepša ta što jako voli ljude i velike i male", kaže Martina Lovrek i otkriva kako se rodila njihova pseće-ljudska ljubav.

Image(FOTO: Facebook/Martina Lovrek)

"Ja sam jako željela psa i baš pasminu bigla. Tražili smo muškog štenca i pronašli ga, bio je zadnji u leglu, kao stvoren za nas. Kad smo ga prvi put ugledali, jako se bojao. Još i dan danas je plašljiv. Ime je dobio baš po toj svojoj karakteristici. Moj mali nećak Leon predložio je da ga zovemo Scooby Doo, (pošto se i crtani junak Scooby Doo plaši svega ), ali mi smo zadržali sam Scooby", objašnjava Martina. 

Image


 (FOTO: Facebook/Martina Lovrek)

Gore na fotografiji je Mr. Scooby u pozi za spavanje. 

Osim što obožava ljude, Mr. Scooby voli prirodu i putovanja. "Vodimo ga sa sobom kad god je moguće i gdje god je dozvoljeno psima. Svugdje je glavni frajer, čak se puno puta i ljudi u prolazu žele slikati s njim. Možda je ponekad preznatiželjan, ali život s njim je puno ljepši i zabavniji", zaključuje ponosna vlasnica ovog malog šarmera. 

Image


(FOTO: Facebook/Martina Lovrek)

Želiš li da tvoj ljubimac - pas, mačka ili neka druga životInja osvoji titulu 'Ljubimac jedna', objavi fotografiju na našo Facebook stranici uz kratak opis tko je on i zašto ga voliš. Možda već idući put baš njega izaberemo.