TALIJANSKA POSLASTICA

Miljenik ženske publike i zvijezda serije 'Viola boje mora' vješto skriva privatni život od javnosti

Jedan od najomiljenih turskih glumaca, Can Yaman, vraća se na male ekrane u sasvim novoj ulozi u talijanskoj hit-seriji 'Viola boje mora' u kojoj će gledatelji moći uživati od 17. lipnja, od ponedjeljka do četvrtka u 21:15 na RTL-u

Can Yaman kao inspektor Demir 4.jpg
Foto: RTL

Idealna ljetna talijanska poslastica 'Viola boje mora' 17. lipnja stiže na male ekrane! U 'Violi boje mora' naslovnu ulogu tumači bivša Miss Italije Francesca Chillemi, a glavnu mušku ulogu turski zavodnik Can Yaman.

Markantni turski glumac, koji u hit-seriji glumi ciničnog inspektora Demira, miljenik je žena cijele Turske, a ulogom inspektora u 'Violi boje mora' osvojio je srca i talijanskih gledateljica. Glumac kojeg mediji nazivaju turskim Jasonom Momoaom tijekom godina povezivao se s raznim damama. Iako voli svoj privatni život držati za sebe, povezivalo ga se s više kolegica s kojima se pojavljivao na ekranu, a posebnu pozornost javnosti izazvala je veza glumicom Demet Ozdemir s kojom je igrao u hit-seriji 'Sanjalica'. Snimajući 'Violu boje mora', počele su spekulacije da Cana i Francescu Chillemi koja glumi Violu veže više od poslovnog odnosa jer je kemija među njihovim likovima na malom ekranu bila dovoljna da mnoge uvjeri kako se iza kamere sigurno događa nešto više. Ipak, ovo su bile samo glasine, a i sama Francesca Chillemi naglasila je koliko cijeni njihovo prijateljstvo. Još jedna nepotvrđena veza je ona s talijanskim modelom Marijom Giovannom Adamo, koju se s Canom počelo povezivati 2021. godine.

Najviše reakcija javnosti svakako je izazvala Yamanova veza s Dilettom Leottom, najpoznatijom sportskom novinarkom. Leotta i Can upoznali su se na snimanju reklame za sportsku aplikaciju i, premda su neko vrijeme negirali da su u vezi, ubrzo su počeli su objavljivati zajedničke fotografije na društvenim mrežama. Potom su se zaručili nakon samo nekoliko mjeseci veze, no život ih je ipak odveo u suprotnim smjerovima.

Image
Foto: RTL

Obožavateljice nerijetko i same plasiraju vijesti i tračeve o Canovu ljubavnom statusu i gotovo se za svaku ženu koja mu se nađe u blizini odmah spekulira da mu je djevojka. Ipak, Yaman gotovo nikada ne potvrđuje takve glasine pa je tako jedino njegova veza s Dilettom Leottom, koja je rezultirala zarukama, potvrđena. Inače, Can je istaknuo da su mu kod žena posebno važni miris i boja glasa, da ga privlače pozitivne i vedre žene te da nije sklon preglasnim ni misterioznim ženama.

Koliko Yaman cijeni svoju privatnost, svjedoči i činjenica da je prije nekoliko dana njegov profil na Instagramu, na kojem broji više od deset milijuna pratitelja, iščeznuo s te društvene platforme. Yaman je ondje redovito objavljivao svoj režim tjelovježbe, a fotografije njegova isklesanog torza nerijetko su bile sadržaj objava tako da i ne čudi što je skupio zavidan broj pratitelja.

'Viola boje mora' počinje se emitirati na RTL-u 17. lipnja od 21.15 sati! Serija je dostupna i na platformi Voyo.

Image
Foto: RTL
Image
Foto: RTL
Image
Foto: RTL