Neizbrisivi znak prijateljstva

Frendice zauvijek: 'Matching' tetovaže za tebe i najbolju prijateljicu

Ovog ljeta ti i tvoja najbolja frendica odaberite neki od ovih preslatkih motiva tetovaža- jer tinta ostaje zauvijek, baš kao i vaše prijateljstvo

profimedia-0280433250.jpg
Foto: www.profimedia.hr

Ona zna sve tvoje tajne, a ti si njezina glavna savjetnica. Jedna drugoj dovršavate rečenice, a ponekad si i čitate misli. Skupa ste prošle sve, od najluđih zabava do bolnih prekida. Bez najbolje prijateljice, tvoje druge polovice, život je naprosto nezamisliv. Kad smo bile djevojčice, prijateljstvo smo potvrđivale time što smo birale iste outfite ili smo nosile 'narukvice prijateljstva'. Danas možemo izabrati trajni znak naše odanosti i prijateljske ljubavi – jer hit su tako zvane 'matching' tetovaže.

Image
Foto: www.profimedia.hr

Ti i tvoja frendica možete se odlučiti za isti motiv na različitim dijelovima tijela ili za dva motiva koji se tematski nadopunjuju. Budite kreativne i maštovite, neka vaša nova zajednička tetovaža , osim što je privlačna, bude neka koja govori o posebnom aspektu vašeg prijateljstva. Što jedna drugoj značite? Recite to neizbrisivom tintom. Ako trebaš malo inspiracije, evo nekih cool ideja:

Polukrugovi

Vas dvije snažno ste povezane: skupa činite cjelinu, ona je poput tvoje sestre i želite to cijelom svijetu dati do znanja.

Mikro srca

Ona je jedna od najvažnijih osoba u tvom životu i zauvijek ima mjesto u tvom srcu - zato je ovo za vas dvije pravi motiv.

Moj Mjesec, moje Sunce

Kao yin i yang, kao dvije strane iste medalje, vas se dvije savršeno nadopunjujete i jedna bez druge ne možete.

Cvjetići

Stilizirani cvjetovi uvijek su dobar izbor, poigrajte se brojem pupoljaka i listića.

Psići

Obje ste lude za svojim četveronožnim ljubimcima? Pokažite svoju ljubav 'matching' tetovažama s motivima pasa.

Stablo prijateljstva

Drvo je simbol stabilnosti i rasta - ima li lijepšeg opisa vašeg prijateljstva?

Leptirići

Vaše je prijateljstvo lepršavo, neopterećeno i prelijepo - baš poput leptira.

Cvjetne vitice

Vas dvije ste baš kao sestre blizanke? Odaberite identični motiv na istom mjestu kako bi dodatno naglasile vašu posebnu vezu.

Ruže

Ako ste ti i tvoja frendica ljubiteljice aspraktnih tetovaža, ova bi vam se mogla psoebno svidjeti - osim ruže možete na svojoj koži ispisati i riječi dubljeg značenja.

Dva dijela slagalice

Samo jedna pored druge činite pravu, cijelu sliku - vas dvije istinske ste srodne duše.