Tko ide u finale 'Masked Singera'? Ispadaju dvije maske, a pred detektivima je težak zadatak: 'Svi smo uzbuđeni i nestrpljivi'

Sve je spremno za spektakularan polufinalni show u studiju Masked Singera, večeras od 20.15 sati na RTL-u.

Medo.JPG

Medo, Čudnovište, Tovar, Kraljica i Leptirica bore se za opstanak u najvećem subotnjem televizijskom spektaklu. 'Masked Singer' spreman je za polufinale, a gledatelje u njemu očekuje niz iznenađenja, ali i jako važan zadatak - odlučivat će svojim glasovima i ovog puta o tome tko ide u finale najzabavnijeg subotnjeg televizijskog showa. Rješavanje misterija bliži se kraju, a tijekom uzbudljive večeri razotkrit će se u polufinalnoj emisiji čak dvije maske.

shimmer fallback

Polufinalna emisija bit će nešto drugačija i za panel detektiva. Antonija Blaće, Borko Perić, Saša Lozar i Nives Celzijus okusit će moć kakvu još nisu imali tijekom 'Masked Singera', a kako će se nositi s novim i neočekivanim zadatkom - ostaje gledateljima pratiti od 20.15 sati uživo na RTL-u.

Detektivi se, podsjetimo, i dalje bore za Zlatno uho, a trenutno u utrci za prestižni trofej prednjači Saša Lozar. No, za petama su mu izvrsni Nives Celzijus, Antonija Blaće i Borko Perić.

shimmer fallback

Atraktivne maske osvojile su gledatelje karizmom i glasovnim sposobnostima, a simpatije su se pojavile i među panelistima. Nives Celzijus tako otkriva da njezine simpatije idu u smjeru Leptirice, Tovara i Čudnovišta - koje smatra najboljim vokalistima u 'Masked Singeru'. "Za svaku masku postoji uvijek zrno sumnje da nas je netko od kandidata baš dobro zeznuo i maksimalno zamaskirao tragove i glas. Kako se bliži finale, svi smo uzbuđeni i nestrpljivi da otkrijemo maske, a atmosfera među nama detektivima je sjajna", otkriva panelistica Nives.

shimmer fallback

Uzbuđen je i Borko Perić, koji ne krije simpatije prema Kraljici. „Predivan mi je show, uživam, a najdraža maska mi je Kraljica! Tko će odnijeti pobjedu? Pa dogodit će se borba između Kraljice, Mede i malog Čudnovišta“, procjenjuje uzbuđeno detektiv Borko. Kada je u pitanju trofej Zlatno uho, kroz smijeh kaže da će ga prepustiti kolegama iz panela!

shimmer fallback

Maskirana petorka za polufinale priprema velike hitove, a 'Masked Singer' ulazi u svoju veliku završnicu. U polufinalnoj emisiji razotkriti dvije će se maske pa će se u finalnoj emisiji 29. travnja za pobjedu u spektakularnom showu boriti tri maske.

shimmer fallback

Tko će se razotkriti, a koga ćemo gledati u finalnoj emisiji - gledatelji gledatelji će doznati od 20.15 sati u 'Masked Singeru' uživo na RTL-u. Show gledatelji mogu pratiti i na PLAYU!

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.