Sementa: 'Nosili smo vizire, trenirke, rukavice... Uopće ne mogu ni pogoditi tko je ispod koje maske"

U trećoj emisiji uživo televizijskog megaspektakla 'Masked Singer' gledatelje su novim nastupima ponovno razveselile – Leptirica, Banana, Flamingica, Čudnovište i Medo.

Masked Singer - Sementa Rajhard 4.JPG

Nakon što je u posjednjoj šansi pjevala protiv Banane, sinoć je ispala maska Flamignica ispod koje se skrivala Sementa Rajhard.
"Bilo je baš jako zabavno, zato sam i prihvatila taj projekt. Dobro je imati takav neki projekt iza sebe. Genijalna je bila ekipa, genijalne maske. Juraj Zigman svaki put nadmaši samog sebe. Ekipa iza kamera, oni koji mogu znati tko je ispod maske, genijalni su i pomagali su nam. Maske smo morali paziti", rekla je Sementa za Net.hr.

Nikome nije rekla kako je upravo ona ispod genijalne maske Flamingice. Suprugu je tek rekla kako ide na snimanje.

"Prijateljice su me ubile porukama - kako nam nisi rekla, kako si izdržala? Najvažnije je da se ne govori tko je ispod maski jer se onda ti tragovi ne trebaju ni raditi", rekla je Sementa koja je oduševljena svojom maskom.

"Maska nije bila teška za nositi. Jedino što je glava bila dosta visoka, malo sam se teže kretala po pozornici. Taj visok vrat je bio malo teži, ali kad sam kročila na pozornicu, zaboravila sam na to. Drugi kandidati imaju i puno teže maske pa se onda nisam htjela žaliti", kazala je Sementa i dodala kako ne zna tko bi mogao biti ispod drugih maski.

"Projekt je svima nama užasno tajan, stalno smo pokriveni. Imali smo vizire, trenirke, rukavice... Znači, uopće nismo znali tko se krije ispod maski", objasnila je.

Drago joj je što je sudjevala, no zbog obveza u showu 'Masked Singer' svoj stalni posao - vođenje vlastite tvrtke stavila je u drugi plan.

"Morala sam se baviti s Masked Singerom pa se nisam bavila svojom firmom, no sad prebacujem fokus na to. Ima posla, mama sam 24/7... Također, sezona je blizu...", zaključila je.