Nikolina Pišek u RTL Direktu otkrila kako je prvu emisiju 'Masked Singera' odradila pod visokom temperaturom

Forumi još od srijede 'gore' i pitaju se tko bi se mogao skrivati iza Paste i četkice, ali i iza drugih maski koje je izradio Juraj Zigman. Sutra nas očekuje druga epizoda i novih šest maski koje su doista spektakularne. A posebna gošća RTL Direkta u četvrtak bila je Nikolina Pišek koja je Mojmiri Pastorčić otkrila zanimljive detalje o showu 'Masked Singer', ali se i osvrnula na tešku godinu koja je iza nje

Spektakularni show 'Masked Singer' krenulo je prošle subote na RTL-u je krenuo prošle subote, a prvo otkrivanje maske bilo je ono Dina, ispod kojeg se skrivala Nika Fleiss. Tko se skriva iza novih 6 maski koje će se predstaviti već ove subote, pitanje je koje muči mnoge. Voditeljica 'Masked Singera' Nikolina Pišek nakon četiri godine vratila na domaće tržište, a u RTL Direktu je otkrila zanimljivosti o 'Masked Singeru', ali i najtežem razdoblju u životu. Mojmiri je otrkrila je li joj nedostajala televizija, ali i da je prvu epizodu radila pod temeraturom.

Ali koliko čujem, prvu epizodu bila si bolesna i pod temperaturom?

Jesam, da. Žene su bile pretežito bolesne u showu. Barem ove koje su bez masaka nastupale, Nives i ja smo odradile show pod poprilično visokom temperaturom, bile smo dobro zagrijane. Postoje medikacije koje uvjerljivo snižavaju simptome na normalu. Ali, kažem, podizale smo temperaturu. Ima i adrenalina , tako da kada krene ta vrsta showa i kada se kamere upale, ne boli te više ništa, Možeš biti kljast, bez pola jezika, mozga što obično jesmo svi kad krene live, ali nekako stvari krenu funkcionirati. Kako? Ne znam. To je neka zakonitost koju treba tek proučiti

Image

Haljina Nikoline Pišek mogla bi bez problema i na crveni tepih Oscara

I mene svi stalno ispituju je l' ja pjevam, je l' znam tko pjeva - ali koliko shvaćam nitko ne zna tko je pod maskama.

Meni si sumnjiva jako. Subotom te nema na ekranu, a ima tamo par visokih primjeraka pod maskama. Nitko ne zna tko je pod maskama. Sudionici maskirani, oni čak u vrijeme kad nisu pod maskama, dosta je teško boraviti pod zahtjevnim maskama, jako je vruće, kao da te stave u mikrovalnu pećnicu. Nika Fleiss se doslovno pušila kada smo joj skinuli masku s glave. Oni su obučeni u nekakve crne jednoobrazne uniforme, majice s rukavicama, vizirima kao za varanje. Ne možeš uopće raspoznati identitet i lijepo im piše 'Ne razgovaraj sa mnom'. Nije im uopće dopušteno komunicirati tako da ja ne znam. Jedno, dvoje ljudi, troje ljudi zna.

Nikolina, zadnje godine su ti godine bile itekako teške. Gotovo je godinu dana od smrti tvog supruga Vidoja. Kako si danas?

Ovakve stvari mi pomažu da se unormalim. Bila je stvarno teška godina i trudim se vratiti u normalu i naprosto to moram činiti zbog obitelji, okoline, djeteta, najmlađe kćerke koja definitivno ovisi o meni i gleda u mene i reflektira moje emocije. Tako da, ako sam ja loše i ona je loše.

Što je još Nikolina otkrila saznaj u videu, a 'Masked Singer' ne propusti već sutra navečer na RTL-u