'Masked Singer' : Svi se pitaju je li ispod maske Mede Zoran Šprajc, a on im je odgovorio u svom stilu

I dok s nestrpljenjem očekujemo subotnji spektakl uživo gdje ćemo ponovno gledati nastupe Mede, Banane, Flaminga, Čudnovišta i Leptira, top tema je svakako nagađanje kako se ispod maske krije popularni voditelj i urednik Zoran Šprajc

Medo.jpg

Ove subote u spektakularnom showu 'Masked Singer' koji počinje u 20 i 15 na RTL, ponovno ćemo imati priliku gledati nove nastupe maski iz grupe A. Tako će gledatelji moći uživati u izvedbama Mede, Banane, Flamingice, Čudnovišta i Leptira. A tko to tamo pjeva ispod maski, top je tema mnogih Hrvata. Nakon prve emisije, neki su zakjučili kako se ispod maske veselog Mede krije Zoran Šprajc.

A popularni voditelj i urednik emisije 'Stanje nacije' na RTL-u, prokomentirao je nagađanja u svom stilu. Na društvenoj mreži, Šprajc se našalio na svoj račun.

Objavio je fotografiju sebe i kartonskog Mede te dodao:I stina, stvarno sličimo. Osim što umjesto kravate on nosi zlatni lanac.

A tko će ove subote dobiti najviše, odnosno najmanje glasova te tako napustiti show 'Masked Singer' odlučuju gledatelji svojim glasovima, a upravo glasovanjem jedan sretnik ili sretnica svake subote može osvojiti 3000 eura na Mastercard kartici OTP banke.

Tko će gledatelje oduševiti ove subote, provjeri u 20 i 15 na RTL-u, a s nama u anketi podijeli svoje mišljenje tko bi se mogao kriti ispod maske zabavnog Mede.