Masked Singer

Ekskluzivno: Šest novih veličanstvenih maski spremno je nastupima pokoriti pozornicu 'Masked Singera' već ove subote

Već ove subote u 20.15 sati gledateljima i panelistima predstavit će se šest novih čarobnih remek-djela Jurja Zigmana, a nova maska napustit će 'Masked Singer'.

MS_Kraljica.jpg

Prva emisija uživo 'Masked Singera' je iza nas, a najbolja televizijska zabava za cijelu obitelj oduševila je brojne gledatelje.

Nepogrešivi glamur voditeljice Nikoline Pišek, dobra atmosfera među panelistima, sjajne izvedbe najvećih hitova čiji su ritmovi odzvanjali impresivnim studijem toliko da se čak i Saša Lozar morao popeti na stol kako bi zaplesao ili pak Medo koji je pjevao pjesmu 'Tonka' posvećenu posebno Antoniji Blaće, samo su neki od upečatljivih trenutaka prve emisije.

Unatoč dvama sjajnim nastupima koji su sve zabavili, gledatelji su odlučili da je prva maska koja napušta show Dino, a ispod nje skrivala se naša proslavljena skijašica Nika Fleiss, koja je zahvalila svima na ovom odličnom iskustvu.

No sada je sve spremno za novih šest fantastičnih maski koje čekaju svoj red kako bi zapalile pozornicu i sve ostavile bez teksta svojim glasom, energijom i koreografijom.

''Ove smo godine puno više naglasili ženske siluete, nove maske su uistinu raskošne. Izašli smo iz zone komfora pa smo izradili i neke maske koje ne prate formu ljudskog tijela pa su prilično nespretne za nositi – primjerice maska Paste i Četkice. Patuljak je, primjerice, toliko velik uživo da to nije istina!'' najavljuje s oduševljenjem Zigman.

Ovo je novih šest čarobnih maski koje će nastupiti u drugoj emisiji uživo 'Masked Singera'!

Ekstravagantna i očaravajuća maska Jokera iznimno je slojevita i složena. Njezin je kostim bogat crvenim, bijelim i crnim detaljima te igraćim kartama, a poznata osoba ispod nje na glavi će nositi i dojmljivu konstrukciju. Sve to jamči da će na pozornici sve oči biti uperene samo u nju, a uskoro će nam otkriti sve svoje skrivene adute pomoću kojih u ovoj igri misli pobijediti.

Image

Pasta i Četkica – život u simbiozi ovom je dvojcu dobro poznat pa bi ih bilo šteta razdvojiti i u Masked Singeru. Simpatična maska koja skriva čak dvije osobe bit će prava senzacija već od prvog trenutka showa. Tko su jedno drugome, koje će duete pjevati i što sve spremaju, pokazat će već subotnja emisija.

Image

Iduća je elegantna Kraljica čija će crveno-zlatna krinolina prepuna detalja, bisera, čipke i dragulja očarati gledatelje. Iako veo preko njezinog lica ostavlja dozu mistike, kruna na njezinoj glavi i žezlo u ruci jamac su da će pozornica biti njezin tron s kojeg će je teško tko moći skinuti.

Image

Sjajna, elegantna, glamurozna i pomalo tajnovita – to je Pantera! Ova će dama u ljubičasto-crnom korzetu te dugačkom plaštu na pozornicu donijeti dašak profinjenosti i elegancije, a njezini će nastupi šarmirati baš sve. Hoće li ova kraljica životinjskog svijeta iskoristiti svoju lukavost da osvoji i brojne gledatelje?

Image

Potpuno pomaknuti televizijski show zaslužuje i potpuno pomaknutog Vrtnog patuljka, koji je sve samo ne malen. Ogromni crveni šešir i bijela brada koja seže gotovo do poda skrivaju poznatu osobu koja će suvereno zakoračiti na grandioznu pozornicu.

Image

A za dašak hrvatske kulturne baštine u showu pobrinut će se Tovar, odjeven u tradicionalnu nošnju. Ova vesela maska sa sobom nosi miris mora, ljepote Dalmacije i osjećaj prave fjake, a hoće li na njegovu repertoaru biti samo klapske ''pisme'' ili će posve iznenaditi svojim performansima, gledatelji će vidjeti vrlo brzo.

Image

Kako će izgledati zabavni pjevački dvoboji novih raskošnih maski, hoće li detektivi uspjeti slijediti tragove te tko će na kraju emisije morati otkriti svoj identitet i napustiti show – megaspektakl 'Masked Singer' na rasporedu je subotom od 20.15 sati na RTL-u.