Manje odlučivanja, više življenja

Linija Gorenje Simplicity

Manje odlučivanja, više življenja

Gorenje kao odgovor na suvremene trendove stanovanja i s velikim uvažavanjem potrošačevog vremena nudi potpuno prilagođenu liniju kućanskih aparata za kuhinju i kupaonicu koja pored tehnološke dorađenosti omogućava jednostavno i logično upravljanje pomoću samo jednog gumba. Otud i ime linije: Gorenje Simplicity.

Aparati nove linije spadaju u štedljive energetske razrede A i A+, s izborom brižljivo izabranih programa na temelju iskustava europskih potrošača, koji su namijenjeni kako početnicima tako i iskusnijim korisnicima koji točno znaju koje su im funkcije i svojstva aparata uistinu potrebne i koje zaista upotrebljavaju.

Aparate nove linije odlikuje promišljeni izbor programa na temelju iskustva europskih potrošača i jednostavno upravljanje pomoću samo jednog logičnog gumba koji vas rasterećuje neprestanog odlucivanja između brojnih programa. Vi samo izaberete prednamješteni program, a napredna će se UseLogic® tehnologija pobrinuti za sve ostalo.

Linija Gorenje Simplicity uvući će se pod kožu suvremenom korisniku koji ne želi uvijek i ponovo odlučivati između brojnih programa i funkcija već želi na što jednostavniji način upravljati aparatima u svojem domu. Samo jednim okretom gumba može se izabrati prednamješteni program, prikazan simbolom na gumbu za upravljanje, a napredna se UseLogic® tehnologija pobrine za sve ostalo. Time aparati učinkovito pojednostavnjuju život, štede vrijeme i rasterećuju od zamornog ponovnog čitanja uputa za upravljanje kada želite namjestiti program na pećnici ili perilici. Jednostavno i logično, bez nepotrebnog dodatnog biranja koja korisnika najčešće smute i dodatno opterete, čak i financijski. Kod nove linije plaćate samo ono što zaista i upotrebljavate, a aparati uvjeravaju svojim štedljivim i za okoliš prihvatljivim djelovanjem te učinkovitošću najviših energetskih razreda.

ImageKombinacija stakla i metalnih materijala na prvi pogled djeluje jednostavno, a ujedno elegantno i profinjeno. Ergonomski oblikovan gumb kao zaštitni znak kolekcije i ručka od poliranog aluminija ujednačava izgled cijele kolekcije koja se nudi u dvije izvedbe boja, u bijeloj i crnoj, Light in Night.
Pronađite Vaš novi Gorenje aparat

ImageImageImage