O ljubavi, prijateljstvu i zvijezdama...

10 najljepših citata iz 'Malog princa' koji su vječna inspiracija

Poznata knjiga 'Mali princ' francuskog autora Antoinea de Sainta-Exuperyja već desetljećima osvaja generacije i s prolaskom vremena ni malo ne gubi na aktualnosti i važnosti

fang-wei-lin-H1IRUS1vEFA-unsplash.jpg
Foto: Unsplash

Jednako tako, knjiga je već desetljećima inspiracija koji su na temelju knjige stvarali filmove, kazališne predstave i druge kulturne sadržaje, pa je i u Rijeci ovoga proljeća postavljena interaktivna izložba „Mali princ: putovanje“ u izložbenom prostoru Exportdrvo u Rijeci.

Izložba „Mali princ: putovanje“ postavljena je s idejom da posjetitelje na pomalo drugačiji način uvede u čarobni svijet našeg omiljenog književnog junaka te omogući svima da svijet Malog princa istraže i dožive na intenzivniji i angažiraniji način. Jedan od sponzora izložbe je Hrvatska pošta koja je za posjetitelje pripremila i posebno iznenađenje petkom. Metodom slučajnog odabira, najsretniji će dobiti promo kod i poklon iznenađenja, a dobitnici svoj poklon mogu preuzeti na paketomatu Hrvatske pošte koji je postavljen uz izložbeni prostor. Darivanje će trajati tijekom cijelog dana, sve do zatvaranja izložbe 25. lipnja, stoga nemojte propustiti za putovanje svijetom Maloga princa.

Ovdje smo izdvojili deset citata kojima je knjiga „Mali princ“ zauvijek promijenila naše viđenje svijeta.

           Nadamo se da su ovi krasni citati potaknuli da i vi posjetite interaktivnu izložbu „Mali princ: putovanje“ i upoznate fantastični svijet malog princa. Usput ćete imati prilike upoznati se s novom dostavnom uslugom Hrvatske pošte nazvanom Paket24 u okviru koje je omogućeno slanje i primanje paketa 24 sata dnevno, sedam dana u tjednu, i to na teritoriju cijele Hrvatske. Usluga Paket24 funkcionira na bazi inovativnog sustava paketomata putem kojih se brzo i pouzdano šalju i primaju paketi, a poslani paketi će biti na svojem odredištu već sljedećeg dana, odnosno do željenog roka za dostavu. Osim slanja paketa između fizičkih osoba, usluga Paket24 omogućava uslugu dostave i iz internetskih trgovina i u potpunosti je prilagođena potrebama svojih korisnika.