Male vs. velike grudi

Male grudi: Vole li ih muškarci više od velikih?

Male grudi predstavljaju veliko nezadovoljstvo kod mnogih žena, ali osim što imaju mnogobrojne prednosti, izgleda i da ih muškarci preferiraju

male-grudi.jpg
Foto: www.profimedia.hr

Velike, malene, simetrične ili asimetrične, grudi su dio nas i jedinstvene su za svaku ženu. No ni jedna od nas nikada nije u potpunosti zadovoljna izgledom svojih grudi - one koje imaju prevelike grudi žele manje grudi, a one koje imaju premale žele malo veće. Ipak, kod žena s malim grudima to nezadovoljstvo je veće, iako to uopće ne bi trebalo biti tako. Zašto? Nekoliko je razloga.

Image
Potvrdila znanost

Dobre vijesti za vlasnice A košarica: Bogati muškarci više vole male grudi

Prednosti malih grudi su beskrajne. Žene s malim grudima češće će uživati ​​u predigri, privući bogatije muškarce, nemaju strah od opuštenih grudi ili bolova u leđima i mogu vježbati bez problema. Drugi veliki plus je mogućnost lakšeg otkrivanja raka dojke - manje grudi imaju manje slojeva tkiva, pa je lakše otkriti sve kvržice i rano otkriti rak dojke. Žene s malim grudima također mogu vrlo lako nositi košulje na gumbe i V-izrez bez brige da će im grudi iskočiti.

Što muškarci više vole?

A kada govorimo o grudima, često se postavlja pitanje što muškarci više vole na ženama - male ili velike grudi? Prema studiji u akademskom časopisu Evolution & Human Behavior koja je ispitala preferencije ženskih grudi kod muškaraca, kada su u pitanju oblik i veličina, veličina muškarcima nije ni približno važna kao osjećaj i oblik grudi.

Ako se grudi savršeno drže u rukama, muškarci ih smatraju privlačnima. Muškarci također smatraju da su žene s malim grudima privlačnije, jer manje grudi izgledaju simetričnije, a muškarce podsvjesno privlači simetrija. Manje grudi također mogu manje opustiti i stoga se osjećaju čvršće, što je ono što muškarci u studiji preferiraju više od veličine.

Image
Foto: Unsplash

Drugo istraživanje sa Sveučilišta u Beču pokazalo je da su manje grudi osjetljivije - žene s velikim grudima imaju 24 posto manje osjetljivosti od manjih grudi. Male grudi također imaju manje masnog tkiva, što znači da ih je lakše stimulirati tijekom predigre. To znači više pokreta, osjećaja i zabave za žene s malim grudima.

Što muškarci misle o malim grudima?

Za portal Your Tango, nekolicina muškaraca podijelila je što misle o ženama s malim grudima. Na pitanje koja je prva osobina koju muškarci obično primjećuju na ženi, grudi baš i nisu bile u prvom planu. Jedan je muškarac otkrio da prvo primijeti stražnjicu, jedan da gleda ukupni oblik tijela i omjer ramena/struk/kukova, a jedan lice i "stvari poput tetovaža, ludih frizura ili, ako ih nema, odjeće koja otkriva dijelove njezina tijela". Jedan je muškarac rekao da mu najviše privuče pogled cjelokupna figura žene i ono što je naglašeno njihovom odjećom.

Image
Foto: Unsplash

Sljedeće pitanje bilo je preferiraju li muškarci žene s većim ili malim grudima. "Velike grudi su seksi. Male grudi su seksi. Žene su seksi", rekao je jedan. Drugi je rekao da preferira manje grudi, "jer se s njima lakše igrati", a treći je za odgovor rekao jednadžbu "male grudi = živahnost". Uglavnom su se svi složili oko jednog - vole žene i njihove grudi, bez obzira na njihovu veličinu.

Na kraju ih se pitalo što vole kod malih grudi, a odgovori su različiti. "One često imaju slađe bradavice i mogu biti osjetljivije. Također imaju tendenciju da imaju predvidljivije kretanje, pa je lakše igrati se s njima", rekao je jedan. "Obično su živahne i zabavnije za držanje", "zadržavaju oblik u grudnjaku i izvan njega", "bolji oblik" i "praktičnije za žene" još su neki od čestih odgovora, a kao odgovor se pojavljuje i "puno zdravstvenih koristi manjih grudi".

Image
Foto: Unsplash

Dakle, ako imaš male grudi, ovo je odlična vijest - i zato uživaj u njima.