Mačak s dvobojnim licem dobio je male nasljednike koji su apsolutno preslatki

Mačak Narnia i njegova obitelj nešto su najslađe što ćeš danas vidjeti, a mi smo izdvojile nekoliko simpatičnih fotki ove vesele obitelji

Mačak s dvobojnim licem dobio je male nasljednike koji su apsolutno preslatki

Narnia je mačak koji se uvelike razlikuje od drugih mačaka - njegovo je lice precizno podijeljeno u dvije različite boje - jedna polovica lica siva je, a druga crna. Ovaj je mačak osvojio srca mnogih još u 2018. godini, a i sada svi pišu o njemu jer je trogodišnji Narnia službeno postao tata dva mačića, Phoenixa i Prade, koji dijele njegove boje. 

Image

Pozitiva za kraj tjedna: Ovi simpatični i razigrani psi vratit će ti osmijeh na lice


Prada je crna, uz tek malo bijelog ispod brade, dok se Phoenix rodio potpuno siv, što je bilo pravo iznenađenje za sve pratitelje Narnijina Instagram profila, ali i za njegovu vlasnicu Stephanie Jiminez.


Stephanie je priznala da je Narnia poseban mačak čim se rodio s licem koje je pola sivo, a pola crno. Boja mu je rijetka jer mačke ne mogu biti i sive i crne, a glavni uzrok Narnijinog dvobojnog lica i dalje ostaje misterija


Sada se voli igrati sa svojim malim nasljednicima. Osim tek rođenih Phoenixa i Prade, Narnia ima crnog Roswella, sivu Rose, dva raznobojna dječaka Phantoma i Polarisa i svijetlosmeđe blizance Orfee i Ozannu i  i svi njegovi mačići dolaze u različitim bojama.
Ostali mačići naslijedili su očeve upečatljive plave oči, dok su Prada i Phoenix izuzetak, s divnim smeđim očima. Ali ni tu nije kraj mačićima - Narnia ponovno nasljednike koji bi trebali upoznati krajem lipnja. 

Mačak Narnia i njegova obitelj nešto su najljepše što ćeš danas vidjeti, a mi smo izdvojile nekoliko simpatičnih fotografija ove vesele obitelji. 


Mačak Narnia najposebniji je mačak kojeg si ikada vidjela

Narnijina vlasnica Stephanie obožava svog ljubimca

Narnia je glavni mačak u kući

Kći Rose naslijedila je njegove plave oči

Kći Polaris također je posebna - dlaka joj je u svim bojama

Narnia i njegova odabranica Bella

A ovako je Narnia izgledao kada je bio beba