'Ljubav je na selu' puna iznenađenja

'Zlatne djevojke' neće birati sredstva: 'Dala sam otkaz, ta sam koju tražiš'

U novoj epizodi ‘Ljubav je na selu’, večeras od 21.15 sati vrijeme je za prva izbacivanja. I

Ljubav je na selu - Milena i Ante.PNG

I dok će neki farmeri priznati da su odluku odavno donijeli, drugi će drhtavim glasom u zadnji čas izgovoriti ime dame koju šalju kući. Ni to neće proći bez drame, a posebno će teško biti Radoslavu čija će izbačena dama uz suze napustiti show.

A da je prvi tulum sezone bio itekako dobro mjesto za rađanje ljubavnih iskrica, pokazat će čak tri dame koje će tijekom izbacivanja poželjeti prijeći kod drugih farmera, no neće ih svi s veseljem prihvatiti.

Kao šećer na kraju, farmeri će konačno dobiti priliku upoznati svoje zlatne djevojke koje su itekako spremne da ih osvoje na prvu. Neke će dame biti sramežljive i odbijati odgovoriti na škakljiva pitanja, a neke će odmah pokazati da su došle s ciljem.

''Dala sam otkaz u firmi i ponijela sve u svoja tri kofera. Sigurna sam da sam ta koju tražiš'', ostavit će farmera potpuno bez teksta jedna temperamentna Hercegovka.

O kome je riječ i tko je bio zadovoljan svojom zlatnom djevojkom, gledatelji će doznati već večeras od 21.15 sati na RTL-u, u novoj epizodi 'Ljubav je na selu'. Cijele epizode dostupne su i na platformi Voyo, 24 sata prije emitiranja na televiziji

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.