Već su pale prve svađe na farmama: Marina će ući u konflikt sa Suzanom i Draganom

Iako su neke djevojke zapravo tek došle kod svojih farmera, napetosti neće nedostajati

Marina i Hrvoje.jpg

Sloga kod famera Zvonka nastavila se i tijekom podjele soba njegovim kandidatkinjama. Svojim damama pokazao je sobe, svaka je dobila svoju, a Zvonka je posebno zanimalo što Irena, Brankica i Smiljana misle o tvrdoći madraca. "Kuća kakva god da je, da je šator, to nema veze s ljubavlju. Ljubav je strast, požuda, sve što čovjek ne može kupiti, ali može osjetiti", poručila je Irena prilikom razgledavanja soba.

Image

Dragoljub je prigodnom platom dočekao svoje kandidatkinje, a Silvana, Ljiljana i Jasminka u slozi su sa svojim farmerom sjele za stol. "Kod Ljilje je bilo otrovnih stolica", poručila je ipak Silvana. Jasminka je cijelu situaciju procijenila, a potom s ekipom otišla razgledati smještaj kod domaćina.

Siniša je dame također dočekao s hranom, a Vesna je poručila da i nije pretjerano zadovoljna njegovim dočekom. I nije jedina, Paulina nije, pak, zadovoljna zbog njegovog prijašnjeg ponašanja pa mu je uputila i kritike.

I Hrvoje je damama pokazao gdje će na njegovoj farmi biti smještene. On se preselio u dnevni boravak, a u velikoj sobi djevojkama je osigurao prostor za spavanje. "Dvije će morati zajedno u krevetu biti, a jedna mora posebno", jasan je bio Hrvoje. Suzana je odmah poručila da će ona krevet dijeliti s Draganom.

"Suzana me užasno iritira zbog svoje negativne energije", rekla je Marina koja nije bila nimalo sretna što će morati dijeliti sobu s djevojkama.

Pale su i teške riječi, a kako se sa situacijom nosio Hrvoje, gledatelji će otkriti već večeras od 21.20 sati, u novoj epizodi 'Ljubav je na selu' na RTL-u. Emisiju gledatelji mogu pogledati i na PLAYU!