Ljubav je na selu

Vanja i Gabrijela su cimerice, a Dona je dobila sobu samo za sebe: 'Jako mi je važna i želim da bude zadovoljna'

Farmeri su u novoj epizodi 'Ljubav je na selu' svoje kandidatkinje uveli u život na farmi te ih smjestili u domove.

Ivan je svojim damama pokazao gdje će na njegovoj farmi biti smještene. I dok će Vanja i Gabrijela biti cimerice, Dona je dobila sobu samo za sebe.

"To je tvoja soba", rekao je Ivan Doni i pitao ju sviđa li joj se.

"Baš je lijepo. I drago mi je što ću biti sama", odgovorila je Dona, ne skrivajući svoje zadovoljstvo.

Nakon toga sjeli su na njezin novi krevet, a Ivan joj je poklonio mali znak pažnje - ružu i ružičastu majicu na kojoj je pisalo 'majica za štalu'.

"Smatram da je zaljubljen i da drži do mene", rekla je Dona s obzirom na ove znakove pažnje koje je dobila od Ivana, a i on je sam potvrdio da mu je Dona jako važna i da želi da bude zadovoljna na njegovoj farmi.

I ona je njemu poklonila parfem kao mali znak pažnje jer kako je rekla, u Dalmaciji je normalno da gosti ponesu poklon. "Volim muškarce koji lijepo mirišu, koji drže do sebe i uredni su. Higijena je ipak na prvom mjestu", otkrila je Dona. Ipak, Ivan je njezinu gestu shvatio kao znak da se i on njoj sviđa.

S druge strane, Vanja i Gabrijela nisu dobile poseban tretman kao Dona te moraju dijeliti sobu. Gabrijela je komentirala da nema problema s time da joj je Vanja cimerica, ali i da bi voljela da je malo urednija.

Vanja je sa sobom uzela knjigu, ali je odmah naglasila da nije ponijela knjigu zato što smatra da će joj na farmi biti dosadno nego se nekako nada da će moći uhvatiti pet minuta za sebe. S obzirom na to da Ivan svaki slobodan trenutak provodi s Donom, knjiga će joj sigurno dobro doći.