Teški dani kod Ivana! Odlučio se izbaciti jednu djevojku: 'On mene guši, jako ga je teško procijeniti'

Došao je i taj dan! Ivan se odlučio oprostiti od jedne od djevojaka, a svima je jasno koja bi to mogla biti.

Ivan i djevojke.jpg
Play logo

"Znam koga ću izbaciti, nije mi svejedno, ali...", jasan je bio mladi farmer. Jedna od djevojaka otkrila je da je Ivan guši i da ga je jako teško procijeniti. Unatoč svemu, nijedna se nije izjasnila da bi napustila njegovu farmu, a Ivan se zbog toga našao u problemu. Odluke su uvijek teške.

Play logo

Zanimljivo je bilo i kod Zvonka, čiju je farmu napustila Irena. Smilja i Brankica nastavile su borbu za naklonost farmera. "Izgledaju borbeno, svaka im čast", izjavio je Zvonko nakon što je uhvatio djevojke kako spremaju njegovu zemlju za sadnju voćki. "Ako toga bude još, pakiram ja sutra kofere i odlazim sama", najavila je jedna od preostalih dama.

shimmer fallback

Hrvoje je svoje dame odlučio odvesti na piknik kako bi sa svakom od njih popričao nasamo. "On pomalo ima nekakav strah prema njoj", komentirala je jedna od djevojaka o odnosu Hrvoja i njezine konkurentice. Pohvalile su, s druge strane, njegovo ponašanje i opuštenost. Uskoro mu je postalo prilično teško, djevojke su Hrvoju uputile neka teža pitanja, a jedna njegova rečenica baš je iznenadila djevojke!

Nakon Dragutinove objave veze s Ljiljanom, stvari su se ponešto promijenile, no ništa nije gotovo! Kako će se stvari razvijati kod njega, a kako kod ostalih farmera, pogledajte u showu 'Ljubav je na selu' od 2115 sati na RTL-u! Emisiju možete gledati i na PLAYU!

Play logo
Play logo
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.