Sjećate se Vite Maslačak? U novu sezonu 'Ljubav je na selu' stiže s novim alter egom

Nakon Vite Maslačak, Ivanke Milutinović i Milene Kobajashi ex Karađorđević, performerica Dan Phillip vraća se četvrti put u 'Ljubav je na selu', i to s posve novim alter egom, a to znači samo jedno - gledatelji opet mogu očekivati neočekivano!

Alta Mira.JPG

Jubilarna, 15. sezona omiljenog showa 'Ljubav je na selu' počinje već u utorak, 14. ožujka, a među kandidatkinjama gledatelji će zamijetiti i neka poznata lica, ''povratnice'' u show koje ne odustaju od traženja prave ljubavi.

Jedna od njih je i Dan Phillip (46), diplomirana pravnica, likovna umjetnica i performerica, a sada već i jedna od rekorderki omiljenog showa, koja u novu seosku avanturu kreće četvrti put!

A sve je počelo još davne 2014. godine kad je na imanje 19 godina starijeg farmera Danka Bezmalinovića s Brača stigla kao legendarna Vita Maslačak. Iako nije osvojila srce farmera, u showu se povezala i sprijateljila s jednako kultnom kandidatkinjom Nevenkom Bekavac, kojoj je bila i kuma na vjenčanju sa Zvonimirom Petričevićem.

U 12. sezoni showa pojavila se zatim pod pseudonimom Ivanka Milutinović, koju je opisala kao ažurirani alter-ego – egzibicionisticu, sadomazohisticu i fetišisticu.

Image

''Sama Ivanka jest administratorica i to vojvođanskog podrijetla. Zašto to ističem: zato jer je njezina baka rođena u Vojvodini i bavila se istim zanimanjima cijeli život, baš kao i Ivanka sada. Radi na   strojevima i sa strojevima preko dana, a kada dođe kući, istražuje povijest realityja da bi u konačnici napravila sama svoj'', predstavila se tada.

Njezin odabranik u 12. sezoni bio je Dušan Golubovac, no spletom okolnosti našla se na imanju najmlađeg farmera Josipa Tratnjaka. Njezino sudjelovanje u emisiji uvijek garantira da će biti zanimljivo, a to se dogodilo i u 12. sezoni – Ivanka će ostati upamćena po tome što je poljubila Josipa, ali i njegovu 'zlatnu djevojku', Gabrielu Kamenečki.

No ovdje nije bio kraj, već u sljedećoj, 13. sezoni ponovno se pojavila kao Milena Kobajashi ex Karađorđević.

Image

"Milena je kao domina i kao Most na rijeci Kwai u jednom, jer kad dođe, ruši i uruši, bez milosti, bez kajanja. Bukvalno iskrena i strastvena, požrtvovna, puna empatije, ona je prava pjesnikinja u duši. Postala je subito, moram to priznati, miljenica TV i internet gledateljstva. Milena je brend samo takav'', objasnila je Dan.

Milena je već na brzim spojevima odlučila prijeći s riječi na djela pa je tada odabranom farmeru Nevenu Landeku dala, kako ga je nazvala, ruski poljubac. I na prvom tulumu plesala je s Nevenom, a kada je on posvećivao pažnju kandidatkinji Marijani Vukelić, vidjelo se da Mileni to baš i ne paše... Svejedno, jutro nakon tuluma nije imala problem s tim da još jednom, pred svima, poljubi farmera na ruski način.

Ipak, samo nekoliko dana poslije, dramatično je na glavu stavila pa bacila veo koji je sama donijela i napustila emisiju 'Ljubav je na selu', poručivši farmeru Nevenu kako on više za nju - ne postoji.

Sada se ponovno vraća i u jubilarnu, 15. sezonu 'Ljubav je na selu', i to s potpuno novim alter egom. No ovaj je put puno tajnovitija pa kratko najavljuje: ''Ime mi je Alta, a prezime Mira. Kraj priče.''

Tko je Alta Mira, čime se bavi i koje su joj namjere, kod kojeg se farmera prijavila i zašto će njezin dolazak šokirati ostale kandidatkinje, gledatelji će doznati već od utorka, 14. ožujka samo na RTL-u.