Samanta Knežević ponovno traži ljubav u 16. sezoni 'Ljubav je na selu': 'Kod farmera me privukao njegov stil'

Ove jeseni gledatelji će moći uživati u novim seoskim avanturama farmera i njihovih dama. Uz Ines Petrić i Bahru Zahirović, među povratnicama u show našla se i Samanta Knežević. Osim na RTL-u, cijele epizode showa ‘Ljubav je na selu’ bit će dostupne i na novoj platformi Voyo, i to 24 sata prije prikazivanja na televiziji.

Samanta Knezevic.jpg

Samanta Knežević, 27-godišnja Zadranka osebujnog modnog izričaja i smisla za humor u show se vraća treći put. Bila je odabranica Nevena Landeka u 13. sezoni, a svi pamte njihove vruće poljupce i spoj u prtljažniku njegova automobila zbog čega je kasnije prozvan ‘’gepek-majstor’’. Iako ju je poveo i na romantično putovanje, iskrice među njima ipak se nisu rasplamsale. Nakon toga je obznanila da je u vezi sa Željanom Arnerićem koji je u istoj, 13. sezoni bio na imanju farmerice Raseme Vladetić, no prekinuli su nakon nekoliko mjeseci.

shimmer fallback

Samanta se zatim prijavila i u 14. sezonu showa, i to na farmu najmlađeg farmera sezone Tomislava Skejića, a iako su prvi poljupci pali već na prvom spoju, a završila je i na njegovoj farmi, on se ipak posvetio isključivo jednoj djevojci, danas njegovoj zaručnici – Steli Pavičić. A kad je uvidjela da njezin farmer ima oči samo za jednu damu, Samanti je preostalo svojim forama zabavljati gledatelje te na urnebesan način komentirati događaje na farmi, ali i odnos Stele i Tomislava.

Nakon toga su je povezivali i s farmerom Damirom Toplekom, a iako su priznali da je između njih bilo ''ono nešto'', ipak su odlučili ostati samo dobri prijatelji.

Sada će u novoj, 16. sezoni ‘Ljubav je na selu’ ponovno tražiti onog pravog pred kamerama: ‘’Očekujem prvenstveno dobro druženje, zabavu i da upoznam nove zanimljive ljude a ljubav, naravno, ako kliknemo uživo, zašto ne!’’

Zadranka ističe kako smatra da će se na farmi dobro snaći jer ne boji se posla, a ni domaćih životinja. A što joj se toliko svidjelo kod novog farmera da je pisala baš njemu?

‘’Privukao me jer je izgledao zanimljivo i imao je dobar stil. Čini mi se jako drag, kakav će biti uživo, vidjet ćemo!’’ ističe optimistično.

shimmer fallback

Samanta sebe opisuje kao iskrenu i mirnu osobu koju rijetko što može izbaciti iz takta. Za sebe kaže da je drugačija od drugih, sanjar i ima svoj stil. U slobodno vrijeme fotografira i snima videa za svoj YouTube kanal, a obožava i druženja s prijateljima.  Imala je nekoliko veza, a najduža je trajala dvije godine. Od budućeg partnera očekuje poštovanje, zrelost i iskrenost, a voljela bi da je, poput nje, umjetnički nastrojen.

‘’Za mene je ljubav prijateljstvo i međusobno poštovanje, iskrenost, briga i podrška u svemu. Djela su ljubav’’, zaključuje.

A kojem je farmeru Samanta pisala, hoće li ga uspjeti osvojiti dovoljno da je povede na svoju farmu i hoće li joj treća sezona u showu biti ona sretna, gledatelji će doznati ove jeseni na RTL-u, u novim epizodama ‘Ljubav je na selu’. Cijele epizode showa bit će dostupne i na novoj platformi Voyo, i to 24 sata prije prikazivanja na televiziji.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.