Nastavljaju se spojevi, a i vrijeme je za prvi tulum u novoj sezoni 'Ljubav je na selu'

Večeras od 21.15 sati u novoj epizodi ‘Ljubav je na selu’ nastavljaju se prvi susreti, a red je na Radoslava, Stjepana, Ivana, Branka i Antu.

Ljubav je na selu - Bahra objasnjava.PNG

Na dolazak dama baš nitko neće ostati imun, a i oni najpričljiviji bit će bez teksta kad vide njihove modne kombinacije, frizure i čuju očekivanja.

''Bio sam u šoku, nisam mogao progovoriti'', komentirat će jedan od njih.

No bit će i onih koji će biti spremni samo za romantiku pa će slatko šaputati svojim odabranicama: ''Na prvi pogled imate oči kao i ja. Vidio sam odmah da si ljepotica. Na prvi pogled ti si za mene na prvom mjestu''.

Kandidatkinje će farmere pošteno izrešetati pitanjima o prošlim vezama, ljubomori, novcu i srodnim dušama te im štošta zamjeriti, a neke će čak i zapjevati te pričati na francuskom kako bi ih impresionirale! No neke će farmere uhvatiti tolika trema da neće znati što bi ih pitali pa će se sve potencijalne ljubavne iskrice već na početku jednostavno rasprsnuti.

''Kratko objašnjenje – kuhana nogica!'' komentirat će jedna kandidatkinja razočarano, dok će druga dodati, ''Jedva sam čekala da razgovor završi''.

No temperaturu će dodatno podići prvi zajednički tulum sezone na kojem će se ljubiti, tračati pa čak i plesati na stolovima!

Tko je već spreman za brak, kome su problem godine, a tko će odmah na prvu zažaliti što je uopće došao, gledatelji će vidjeti u novoj epizodi 'Ljubav je na selu' od 21.15 sati. Cijele epizode dostupne su i na RTL-ovoj streaming platformi Voyo 24 sata prije prikazivanja na televiziji!

POGLEDAJ I OVO:

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.